Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru

kiliceness

Üye
9 Şub 2025
7
3
0
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır kabin memuru ilanlarını yakından takip ediyor ve başvuru yapıyorum. Fakat bir sorun var ki bu sorun nedir bilmiyorum hiçbir dönüş alamıyorum, kariyerden sürekli bakıyorum bilgilerimi güncelliyorum ama bir tık bile yok.
Bu konuda bilgisi olan varsa çok rica ediyorum bişiler yazsın belki faydalı olur.
Bu arada bahsettiğim havayolları: Thy dışındaki ve Türkiye’deki havayolları..

• Like
Tepkiler: tokito
Üç aşağı beş yukarı ben de aynı durumdayım. Sunexpress ve AJet için ilk başvurum ancak Pegasus'tan daha önce cevap alamadım.. SunExpress'in de Cadet sürecini deneyimleme şansım oldu ancak kendi isteğimle devam etmedim. Cadet programlarında aşamalar daha fazla olduğu için birçok kişiyi sürece dahil edip sık eliyorlar diye düşünüyorum; kabin memurluğunda ise başvuru daha değerlendirme sürecindeyken eliyor olabilirler belirli sebeplerden.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.