Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz kabin memuru ilanı esb base
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

emrekrakow

Üye
2 Ara 2025
23
12
0
Meslek
Kabin
Merhaba, Tecrübesiz kabin memuru ilanı esb base için başvuru yaptım ve online ingilizce/genel yetenk testini çözdüm. Bir sonraki aşama için ne zaman içinde dönüş alırım? İstanbula mülakata kaç ay içinde çağrılırım? Süreç kaç ay sürüyor?

• Like
Tepkiler: beingtui
sorular thyden kat kat zordu genel yeteneğin ortasında gec bu isi diyip kapadım ben alt tarafı ajet bu ya🤣

• Haha
Tepkiler: crew
Merhaba, sorular nasıldı ingilizce ve genel yetenek bahsedebilir misin biraz?
İngilizce grammer ,reading ve listening sorular vardı. Orta seviyede bi sınavdı reading biraz zorlayıcıydı, listening kısmı baya kolaydı benim için. Genel yetenek çok zordu. Sayısal, sözel, soyut düşünme ve grafik yorumlama soruları vardı. Yarısını salladım zaten yanlış doğruyu götürmüyor diye :)

genel yetenek kısmı cok zordu. ing b2 diyebilirim listening bence kolaydı yani aksan cok olmadıgı için anlasılırdı gramer kısmında cok fazla kelşme sorusu vardı o yüzden onlara dikkat etmenizi öneriş-rim. genel yetenek icinde benim sürem ucu ucuna yetti o yüzden süreye dikkatli olun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.