Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 20167

Arkadaşlar merhaba, eğitim hakkında bilgisi olan varsa, Haftanın her günü mü, saatleri nasıl bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba, eğitim hakkında bilgisi olan varsa, Haftanın her günü mü, saatleri nasıl bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
Merhaba, eğitimler cumartesi ve pazar tatil olacak şekilde hafta içi beş gün sürmektedir. Saatleri farklılık göstermekle beraber genellikle sabah 08:30 - 16:00 arasıdır. Bazı durumlarda bu saatler daha erkene ya da geçe alınabilir. Yaklaşık 2 ay kadar sürer. Eğitim süresince Özel Sağlık Sigortanız başlatılır, hak edişiniz asgari ücrettir. Ücretsiz servis imkanından faydalanabilirsiniz ve yine aynı şekilde kampüslerdeki ücretsiz öğle yemeği imkanından faydalanabilirsiniz.

Şu
Arkadaşlar merhaba, eğitim hakkında bilgisi olan varsa, Haftanın her günü mü, saatleri nasıl bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür

Merhaba, eğitimler cumartesi ve pazar tatil olacak şekilde hafta içi beş gün sürmektedir. Saatleri farklılık göstermekle beraber genellikle sabah 08:30 - 16:00 arasıdır. Bazı durumlarda bu saatler daha erkene ya da geçe alınabilir. Yaklaşık 2 ay kadar sürer.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için🥹

• Like
Tepkiler: rsi
Merhaba, eğitimler cumartesi ve pazar tatil olacak şekilde hafta içi beş gün sürmektedir. Saatleri farklılık göstermekle beraber genellikle sabah 08:30 - 16:00 arasıdır. Bazı durumlarda bu saatler daha erkene ya da geçe alınabilir. Yaklaşık 2 ay kadar sürer. Eğitim süresince Özel Sağlık Sigortanız başlatılır, hak edişiniz asgari ücrettir. Ücretsiz servis imkanından faydalanabilirsiniz ve yine aynı şekilde kampüslerdeki ücretsiz öğle yemeği imkanından faydalanabilirsiniz.
Pegasus için de mi böyledir acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.