Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

AhmetOnmas

Üye
18 Ağu 2025
1
0
0
Meslek
Kabin
Merhabalar sevgili havapersonel forum üyeleri. Pegasus'un açmış olduğu tecrübesiz kabin memuru ilanına başvuru yaptım fakat aklımı kurcalayan tonla şey var. 2019 yılı benim için psikolojik olarak facia bir dönemdi, hem ailesel faktörler hem sınav stresi derken ben tek başıma bir karar alarak psikiyatriye gittim. Çok sevgili doktorum o kadar iyi bir doktor olacak ki ne kan testi ne herhangi bir sorgulama olmaksızın beş dakikalık bir muayene sonucu bana yaklaşık 4 ay boyunca çeşitli antidepresan ilaçları dayadı. Bu dört aylık süreçte SELECTRA, WELLBUTRIN, ARIPA ve ORYVA isimli dört tane birbirinden alakasız psikiyatrik ilaçlar kullanmak durumunda kaldım ve dört ayın sonunda da fazla ilaç kullanımından kaynaklı ilaç zehirlenmesinden yoğun bakıma yattım bir günlüğüne. Şimdi sadede geliyorum, 2019'dan beri hiçbir psikiyatrik ilaç kullanmadım hastane kayıtlarım sadece hastalandığımda doktorumdan aldığım vitaminler, hafif ateş düşürücüler falan çok şükür de sağlıklıyım. 2019 da yaşadıklarım kabin memuru olmam konusunda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı bana? (Not: İlaçların hepsi "reçete türü normal" olarak geçiyor)

Merhaba size bir cevap verilmemiş ancak ben güncel durumunuzu merak ettim. Kabinden başvuru yaptınız mı, önsağlığa kadar ilerlediniz mi? Bu sebepler sorun yarattı mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.