Pozisyon veya İlan Adı
Thy Tecrübesiz kabin memuru

cemphfdd

Üye
4 Eki 2025
52
18
5
Meslek
Kabin
Merhabalar 7 temmuzda tecrübesiz aday için başvurdum. Eylül ayı içindr ingilizce mülakatları geçtim ve 1 ekim tarihinde belge yüklemem istendi. 24 ekimde eksik belge için mail geldi ve bugün 6 kasımda boy kilo için davet maili geldi. Daha önce bu süreci geçirmiş olanlardan tavsiye istiyorum. Şunu yap şunu asla yapma diye. Özellikle ingilizce mülakat için.

Merhabalar 7 temmuzda tecrübesiz aday için başvurdum. Eylül ayı içindr ingilizce mülakatları geçtim ve 1 ekim tarihinde belge yüklemem istendi. 24 ekimde eksik belge için mail geldi ve bugün 6 kasımda boy kilo için davet maili geldi. Daha önce bu süreci geçirmiş olanlardan tavsiye istiyorum. Şunu yap şunu asla yapma diye. Özellikle ingilizce mülakat için.
Merhaba, hangi tarihe çağırıldınız? Ben de ek belge yüklemiştim hala bekliyorum sizin çağırılmanız beni de umutlandırdı 😍

Merhabalar Öncelikle günlük ingilizce konuşma ve anlama yetkinliğiniz ölçülüyor nekadar uzun konuşabilirseniz bence okadar iyi olacaktır erkek adaylar için takım elbise klasik ayakkabı düzgün bir saç traşı ve sinek kaydı sakal traşı öneririm

• Like
Tepkiler: gunes
Merhabalar Öncelikle günlük ingilizce konuşma ve anlama yetkinliğiniz ölçülüyor nekadar uzun konuşabilirseniz bence okadar iyi olacaktır erkek adaylar için takım elbise klasik ayakkabı düzgün bir saç traşı ve sinek kaydı sakal traşı öneririm
Teşekkür ederim. Erkek olmadığım için tıraş konusunda endişeye gerek yok. Aklımda sıkı bir topuz hafif ve temiz bir makyaj, kıyafet içinse mavi gömlek takım elbise var. Umarım sıkıntı olmaz. Aşırı makyaj veya farklı kıyafetler ileriki aşamalarda sıkıntı olabiliyor diye biliyorum çünkü.

Merhaba , boy kilo ve yara dovme vs kontrolleri yapıldıktan sonra , sırasıyla İngilizce mülakata girip sonuç olumlu olursa kurul mülakatına gireceksiniz süreç bu şekilde oluyor

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.