Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

flyflower

Üye
26 Eyl 2025
41
12
5
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar,

Ajet ilan açmış ve sanırım THY ile bağlantılı bir havayolu. Merak ettiğim şu; süreç THY ile aynı şekilde mi ilerliyor? Yani online iki ingilizce sınavı sonra mülakat aşamaları gibi.

Bir de THY gibi süreç uzun mu sürüyor? Çünkü dövmemi sildiriyorum ve 2-3 seans kaldı. THY için yetişmez ancak AJet için yetişir mi merak ediyorum.

Süreç THY ile benzer ilerler. Yaz operasyonu yani Nisan ayına kadar devam edecektir.

• Like
Tepkiler: flyflower
İlan ne zamana kadar açık kalır sizce? Bir de mülakat nerede gerçekleşecek bunun hakkında bir bilgi var mı?
Mülakatınız muhtemelen İstanbul'da gerçekleşecek. İlan yeterli başvuru sayısına ulaşılınca kapatılır belirli bir süre verilmemiş.

• Like
Tepkiler: gunes
Ankara için AJET tecrübesiz kabin memuru başavuru aşamaları hakkında bilgi verebilir misiniz ?

AJET Ankara tecrübesiz kabin memuru ilanına 10 Kasım'da başvurumu yaptım. Herkese başvuru yaptıktan ne kadar bir süre sonra AJET'ten mail geldi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.