Pozisyon veya İlan Adı
Pilot

korkutan

Üye
22 Eyl 2025
5
1
0
Meslek
Kokpit
10 Kasım 2025 itibariyle Ajet tarafından açılmış tecrübesiz first officer ilanı yok.

Ancak önümüzdeki aylarda bu yönde bir beklenti mevcut. Bende ilan açılmadan Ajet´te çalışmak isteyen arkadaşlar varsa süreci beklerken nasıl hazırlanmayı planlıyorlar bu konuda ilan açılana kadar paylaşım yapabiliriz diye bu konuyu açtım.

Ben Pte sınavına katılmayı planlıyorum. Daha önceki type rating´li ilanlarında Pte sınavının geçerli olduğunu görmüştük.
Süreci hızlandırmak için hedefim İngilizce belgesi teslim etmek

10 Kasım 2025 itibariyle Ajet tarafından açılmış tecrübesiz first officer ilanı yok.

Ancak önümüzdeki aylarda bu yönde bir beklenti mevcut. Bende ilan açılmadan Ajet´te çalışmak isteyen arkadaşlar varsa süreci beklerken nasıl hazırlanmayı planlıyorlar bu konuda ilan açılana kadar paylaşım yapabiliriz diye bu konuyu açtım.

Ben Pte sınavına katılmayı planlıyorum. Daha önceki type rating´li ilanlarında Pte sınavının geçerli olduğunu görmüştük.
Süreci hızlandırmak için hedefim İngilizce belgesi teslim etmek
Kendisi Thy gibi içinde sınav yapmaz mı o sınav bence daha kolay oluyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.