A
alpergezer
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar genel yetenek ve ingilizce sınavını geçtim mülakat daveti aldım. Mülakatta neler soruluyo bilgisi olan var mıdır
Bende merak ediyorum bu konuyla alakalı kimsenin bir bilgisi yok mu acaba ? TeşekkürlerArkadaşlar genel yetenek ve ingilizce sınavını geçtim mülakat daveti aldım. Mülakatta neler soruluyo bilgisi olan var mıdır
Siz de mülakata aldınız mı davet? Takım giymek gerekir mi mülakatta acabaBende merak ediyorum bu konuyla alakalı kimsenin bir bilgisi yok mu acaba ? Teşekkürler
Evet bende aldım , daha önce giren ya da bilgisi olanlar cevaplarsa çok güzel olur bende bu sorulara cevap arıyorumSiz de mülakata aldınız mı davet? Takım giymek gerekir mi mülakatta acaba
5 kasım da girmiştim bu hafta da mülakatMerhaba sınava ne zaman girdiniz ve mülakat tarihiniz belli mi acaba ?
Takım giymen için herhangi bir zorunluluğun yok. Sadece düzenli ve bakımlı olsan yeterli. Hayırlısı olsunSiz de mülakata aldınız mı davet? Takım giymek gerekir mi mülakatta acaba
Benim olumlu geçti gibi. Yalnız mülakatta 10 kişi vardı karşımda. O biraz zorladı beni.Arkadaşlar mülakata girenlere öncelikle hayırlı olsun nasıl geçti mülakatınız
Bende şaşırdım. Ama bana bunun birim mülakatı olduğunu söyledilerHayırlısı olsun inşallah genelde 4-5 kişi olurdu 10 olması ilginç
Devam ediyorMerhaba , mülakat devam ediyor mu? Teşekkürler.
Siz ne zaman girmiştiniz? Ayrıca halen mülakat için bekleyenler varsa yazabilirse çok iyi olurDevam ediyor
25 ocakta katıldımSiz ne zaman girmiştiniz? Ayrıca halen mülakat için bekleyenler varsa yazabilirse çok iyi olur
Bende sizin gibi haber bekliyorum herhalde 2-3 kişiyiz bu konuyu takip eden25 ocakta girmiştim bende mülakata 14 şubat itibariyle olumlu veya olumsuz dönüş olmadı hala bekliyorum geri dönüş alan oldu mu