THYTEKNİK Tdp Sağlık Kurulu

• Konbuyu başlatan hesher
  • Başlangıç tarihi
H

hesher

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sadece işitmeden dolayı kurula kaldım bir sıkıntı çıkma olasılığı var mıdır
Bütün meslek hayatım teknik işlerdi haliyle ufakta olsa birşeyler çıktı günlük hayatımı engellemesede testte çıktı.
Gerçekten moralim bozuldu yine beklemek yine aynı stres

A

altiustupatlar

HavaPersonel.Com
Kurula kaldım derken hastanede heyet raporu alırken mi bu durumu yaşadınız yoksa iş yeri muayenesinde mi?

H

hesher

HavaPersonel.Com
Kurula kaldım derken hastanede heyet raporu alırken mi bu durumu yaşadınız yoksa iş yeri muayenesinde mi?
İş yeri muayenesinde sağlık raporunda bulunan muayene sonuçları kısmında yazıyordu buna istinaden doktor şirket içindeki kurula göndereceğim dedi onlar karar verecek dedi

A

altiustupatlar

HavaPersonel.Com
Sağlık kurulunda ses testinden sonra duyma probleminiz olduğunu size söylediler mi en başında peki?

H

hesher

HavaPersonel.Com
Çok hafif olduğu şeklinde söylendi

A

altiustupatlar

HavaPersonel.Com
Bir problem yaşanacağını zannetmiyorum siz içinizi yine de rahat tutun. Teknisyenlikte çok problem etmiyorlar büyük riskli problemler değilse. Bir de siz sağlık belgelerini yükleme tarihinin son gününden itibaren kaç gün sonra iş yeri muayenesi için çağırıldınız öğrenebilir miyim.

H

hesher

HavaPersonel.Com
Bir problem yaşanacağını zannetmiyorum siz içinizi yine de rahat tutun. Teknisyenlikte çok problem etmiyorlar büyük riskli problemler değilse. Bir de siz sağlık belgelerini yükleme tarihinin son gününden itibaren kaç gün sonra iş yeri muayenesi için çağırıldınız öğrenebilir miyim.
Umarım öyle olur teşekkürler.
Ortalama 3 hafta kadar ama uzar yada kısalır bişey diyemem

A

altiustupatlar

HavaPersonel.Com
Rica ederim ben teşekkür ederim:)

Konuyu okuyanlar;