THYTEKNİK Tdp Sağlık Incelemesi

• Konbuyu başlatan Baskanpears
  • Başlangıç tarihi
B

Baskanpears

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba tdp olumlu maili geldi. Mülakata girdim 1-1.5 ay içerisinde sonucum açıklanacak. Olumlu olduğu takdirde sağlık aşamasına geçeceğim. Bel fıtığının sorun olacağı yazıyor thy sitesinde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
bu arkadas bel fitigindan dolayi elenmis, enabizindan gorundugu icin oyle soyluyordu.

C

cslmiami

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba tdp olumlu maili geldi. Mülakata girdim 1-1.5 ay içerisinde sonucum açıklanacak. Olumlu olduğu takdirde sağlık aşamasına geçeceğim. Bel fıtığının sorun olacağı yazıyor thy sitesinde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
dostum aşağıda linkini bırakacağım kız kabin memuru için sağlık aşamasına gelmiş ve boyun fıtığı olduğu için thy doktoru elemiş kızı. Bir detaylıca araştırıp hala vaktin varken profesyonel bir sağlıkçıdan destek alabilirsin konunun sana problem yaratmaması için

dakika 30:00 da başlıyor fıtık konusu ;

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
aynı anda aynı video ile cevap vermemiz ne olcak kral :D
bende astim tanisindan elenecegim icin muhtemelen arastirmam iyi bu konuda >D ama genede bir sansimi deneyecegim kurul mulakati sonucu olumlu gelirse.

C

cslmiami

HavaPersonel.Com
bende astim tanisindan elenecegim icin muhtemelen arastirmam iyi bu konuda >D ama genede bir sansimi deneyecegim kurul mulakati sonucu olumlu gelirse.
e nabızda raporunuzda mı var yoksa muayene tanısı olarak mı var ?

C

cslmiami

HavaPersonel.Com
tani olarak gorunuyor 2 ayda ilac kullanmis olarak gorunuyorum. 2018 aralik 2019 ocak ayi icin
Üzerinden 7-8 yıl geçmiş , bence sorun teşkil etmeyecektir , umarım başarılı bir şekilde geçersiniz tüm aşamaları

A

ahmetsnowy

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bugün kan tahlili vs verdim sağlık testlerinde kan tahlillerini çok önem veriliyor mu? Kan tahlili sonuçlarımda kreatinin vs görünmüyor ondan dolayı soruyorum

E

emre1371

HavaPersonel.Com
Belge tamamlama mailinde yazıyor kreatinin değeri kardom ama ne olur nasıl olur bilmiyorum

K

KARADUMAN1317

HavaPersonel.Com
Online evraklarını yükleyip yüz yüze teslim için çağırılan var mı yada ortalama kaç güne çağırıyorlar arkadaşlar

A

ahmetsnowy

HavaPersonel.Com
Belge tamamlama mailinde yazıyor kreatinin değeri kardom ama ne olur nasıl olur bilmiyorum
ben yarın bi söyleyeyim ya hastaneye gerizekalılar onu görmediler kesin onun tahlilini yapmadılar

E

emre1371

HavaPersonel.Com
Benim 07.09.2024

K

KARADUMAN1317

HavaPersonel.Com
Hocam sağlık kurulu için randevu aldım kan tahlili ekg falan için randevu lazım mı yoksa direk gidip yaptırabiliyormuyuz
Hocam özelse direkt gidiyorsun diye biliyorum ben randevu almadım

B

burakinho3461

HavaPersonel.Com

Konuyu okuyanlar;