Yakın zamanda olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?
D djmiccheck HavaPersonel.Com Katılım 16 Tem 2024 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 17 Tem 2024 + - #1 Yakın zamanda olumlu olumsuz dönüş alan oldu mu?
D dadas HavaPersonel.Com Katılım 31 May 2024 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 27 Tem 2024 #2 27 Nisan'da girdim sınava hala sonuç gelmedi 3 ay oldu beklemedeyim hala
C CanGuusha HavaPersonel.Com Katılım 7 Eki 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 27 Ağu 2024 #3 dadas' Alıntı: 27 Nisan'da girdim sınava hala sonuç gelmedi 3 ay oldu beklemedeyim hala Genişletmek için tıkla ... Dönüş oldu mu hocam.
dadas' Alıntı: 27 Nisan'da girdim sınava hala sonuç gelmedi 3 ay oldu beklemedeyim hala Genişletmek için tıkla ... Dönüş oldu mu hocam.
D dadas HavaPersonel.Com Katılım 31 May 2024 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 28 Ağu 2024 #4 CanGuusha' Alıntı: Dönüş oldu mu hocam. Genişletmek için tıkla ... Oldu bugün sözlü mülakata geldim çıkınca anlatırım dostum neler oldu neler bitti
CanGuusha' Alıntı: Dönüş oldu mu hocam. Genişletmek için tıkla ... Oldu bugün sözlü mülakata geldim çıkınca anlatırım dostum neler oldu neler bitti
C CanGuusha HavaPersonel.Com Katılım 7 Eki 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 29 Ağu 2024 #5 dadas' Alıntı: Oldu bugün sözlü mülakata geldim çıkınca anlatırım dostum neler oldu Genişletmek için tıkla ...
dadas' Alıntı: Oldu bugün sözlü mülakata geldim çıkınca anlatırım dostum neler oldu Genişletmek için tıkla ...
C CanGuusha HavaPersonel.Com Katılım 7 Eki 2023 Mesajlar 10 Tepkime puanı 2 29 Ağu 2024 #6 dadas' Alıntı: Oldu bugün sözlü mülakata geldim çıkınca anlatırım dostum neler oldu neler bitti Genişletmek için tıkla ... Mülakat sonrası dönüş oldumu anlamında sormuştum hocam
dadas' Alıntı: Oldu bugün sözlü mülakata geldim çıkınca anlatırım dostum neler oldu neler bitti Genişletmek için tıkla ... Mülakat sonrası dönüş oldumu anlamında sormuştum hocam