THYTEKNİK Tdp Halen Mülakat Daveti̇m Gelmedi̇

• Konbuyu başlatan knanbyl
  • Başlangıç tarihi
K

knanbyl

HavaPersonel.Com
9 Martta sınavıma girdim ve 25 Martta bana nisan-mayıs aylarında davet ediliyor olacaksınız denildi fakat 3 ay oluyor benim gibi olan arkadaşlar var mı?

B

Boeing737800

HavaPersonel.Com
Senin gibi 3 arkadaşıma da gelmedi. Aradılar mail de attılar. Süreç uzun sürüyor dediler hep.

D

drcarbon

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bazı arkadaşlarım TDP, kabin içi destek vs. vs. pozisyonlar için herkes gibi sınava girdiler kazandılar ve çok kısa süre içerisinde mülakata çağırılıp işe başladılar. Sorun sürecin hızlı ilerlemesinden ziyade aralarından bazıları İngilizce olarak kendini tanıtamıyordu kurs vb. destek de almadılar eminim. Bu arkadaşlar bu şirkete nasıl girdiler? THY'nın çok fazla personel açığı mı var yoksa düşündüğüm şey mi ? Arkadaşlarıma sorular sorduğumda nasıl oldu vs gibisinden hepsi laf ebeliği derdinde :D

B

Boeing737800

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bazı arkadaşlarım TDP, kabin içi destek vs. vs. pozisyonlar için herkes gibi sınava girdiler kazandılar ve çok kısa süre içerisinde mülakata çağırılıp işe başladılar. Sorun sürecin hızlı ilerlemesinden ziyade aralarından bazıları İngilizce olarak kendini tanıtamıyordu kurs vb. destek de almadılar eminim. Bu arkadaşlar bu şirkete nasıl girdiler? THY'nın çok fazla personel açığı mı var yoksa düşündüğüm şey mi ? Arkadaşlarıma sorular sorduğumda nasıl oldu vs gibisinden hepsi laf ebeliği derdinde :D
Böyle kişiler çok var. Artık anlarsanız çok kişi var İngilizce olarak kendini tanıtamayan içeride.

E

efekargin12

HavaPersonel.Com
9 Martta sınavıma girdim ve 25 Martta bana nisan-mayıs aylarında davet ediliyor olacaksınız denildi fakat 3 ay oluyor benim gibi olan arkadaşlar var mı?
bende hala beklemedeyim seninle aynı tarihlerde girdim nisan mayıs ayları davetlisiniz diye mail aldım ama dönüş yok eğer bir gelişme olursa buraya yazar mısın?

K

knanbyl

HavaPersonel.Com
bende hala beklemedeyim seninle aynı tarihlerde girdim nisan mayıs ayları davetlisiniz diye mail aldım ama dönüş yok eğer bir gelişme olursa buraya yazar mısın?
yazarım tabiiki sende de bi gelişme olursa buraya yazar mısın?

B

Boeing737800

HavaPersonel.Com
Aradınız mı hiç ya da mail gönderdiniz mi?

E

efekargin12

HavaPersonel.Com
E

efekargin12

HavaPersonel.Com
selam beni mulakat için 7 ağustosda çağırdılar haber veriyim dedim sana mesaj geldi mi son durumun nedir

D

dadas

HavaPersonel.Com
selam beni de 6 ağustosda çağırdılar haber verdiğin için teşekkürler bol şans
27 Nisan'da girdim bende hala bekliyorum açıklamadılar bir türlü 3 ay oldu inşallah yakın zamanda açıklanır çağırırlar beklemedeyim hala

K

knanbyl

HavaPersonel.Com
27 Nisan'da girdim bende hala bekliyorum açıklamadılar bir türlü 3 ay oldu inşallah yakın zamanda açıklanır çağırırlar beklemedeyim hala
inşallah herşey gönlünüzce olur acaba mülakat içeriği hakkında bizi de bilgilendirebilir misiniz?neler soruldu?

D

dadas

HavaPersonel.Com
inşallah herşey gönlünüzce olur acaba mülakat içeriği hakkında bizi de bilgilendirebilir misiniz?neler soruldu?
Kanka ben sınava girdim daha mülakata çağırmadılar olumlu yada olumsuz dönüş olması dahilinde sözlü mülakata çağırıcaklar eğer çağırılırsam bilgilendirme tabi ki yaparım

C

cabbaraziz

HavaPersonel.Com
nisan-mayıs aylarında insan kahynaklaru birim mülakatına çağıracaklarını söylediler ama halen çağırmadılar bir çok kişi mülakata girmiş hatta bugün işe başlayanlar olmuş geçen günlerde aynı şekilde işe başlayanlar vardı bana halen mülakat maili gelmedi kaç kere mail attım telefonla aradım ama cevap alamadım ne yapmalıyım

D

dadas

HavaPersonel.Com
nisan-mayıs aylarında insan kahynaklaru birim mülakatına çağıracaklarını söylediler ama halen çağırmadılar bir çok kişi mülakata girmiş hatta bugün işe başlayanlar olmuş geçen günlerde aynı şekilde işe başlayanlar vardı bana halen mülakat maili gelmedi kaç kere mail attım telefonla aradım ama cevap alamadım ne yapmalıyım
Kanka beklemekten başka şansın yok bende bekledim sonunda geldi mail bugün sözlü mülakata gireceğim olumlu yada olumsuz kesin mail atıyorlar

C

cabbaraziz

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bugün sabiha gökçen e gidiyorum sormaya neden mulakat daveti gelmedi diye yeter artık

Konuyu okuyanlar;