Böyle kişiler çok var. Artık anlarsanız çok kişi var İngilizce olarak kendini tanıtamayan içeride.Arkadaşlar bazı arkadaşlarım TDP, kabin içi destek vs. vs. pozisyonlar için herkes gibi sınava girdiler kazandılar ve çok kısa süre içerisinde mülakata çağırılıp işe başladılar. Sorun sürecin hızlı ilerlemesinden ziyade aralarından bazıları İngilizce olarak kendini tanıtamıyordu kurs vb. destek de almadılar eminim. Bu arkadaşlar bu şirkete nasıl girdiler? THY'nın çok fazla personel açığı mı var yoksa düşündüğüm şey mi ? Arkadaşlarıma sorular sorduğumda nasıl oldu vs gibisinden hepsi laf ebeliği derdinde![]()
bende hala beklemedeyim seninle aynı tarihlerde girdim nisan mayıs ayları davetlisiniz diye mail aldım ama dönüş yok eğer bir gelişme olursa buraya yazar mısın?9 Martta sınavıma girdim ve 25 Martta bana nisan-mayıs aylarında davet ediliyor olacaksınız denildi fakat 3 ay oluyor benim gibi olan arkadaşlar var mı?
yazarım tabiiki sende de bi gelişme olursa buraya yazar mısın?bende hala beklemedeyim seninle aynı tarihlerde girdim nisan mayıs ayları davetlisiniz diye mail aldım ama dönüş yok eğer bir gelişme olursa buraya yazar mısın?
ben burdan takip ettim gördüğüm üzere telefonları açmıyorlar maile cevap olarakta yoğunluk var diyorlar o yüzden ne mail attım nede aradım.Aradınız mı hiç ya da mail gönderdiniz mi?
selam beni mulakat için 7 ağustosda çağırdılar haber veriyim dedim sana mesaj geldi mi son durumun nedir9 Martta sınavıma girdim ve 25 Martta bana nisan-mayıs aylarında davet ediliyor olacaksınız denildi fakat 3 ay oluyor benim gibi olan arkadaşlar var mı?
selam beni de 6 ağustosda çağırdılar haber verdiğin için teşekkürler bol şansselam beni mulakat için 7 ağustosda çağırdılar haber veriyim dedim sana mesaj geldi mi son durumun nedir
27 Nisan'da girdim bende hala bekliyorum açıklamadılar bir türlü 3 ay oldu inşallah yakın zamanda açıklanır çağırırlar beklemedeyim halaselam beni de 6 ağustosda çağırdılar haber verdiğin için teşekkürler bol şans
inşallah herşey gönlünüzce olur acaba mülakat içeriği hakkında bizi de bilgilendirebilir misiniz?neler soruldu?27 Nisan'da girdim bende hala bekliyorum açıklamadılar bir türlü 3 ay oldu inşallah yakın zamanda açıklanır çağırırlar beklemedeyim hala
Kanka ben sınava girdim daha mülakata çağırmadılar olumlu yada olumsuz dönüş olması dahilinde sözlü mülakata çağırıcaklar eğer çağırılırsam bilgilendirme tabi ki yaparıminşallah herşey gönlünüzce olur acaba mülakat içeriği hakkında bizi de bilgilendirebilir misiniz?neler soruldu?
Kanka beklemekten başka şansın yok bende bekledim sonunda geldi mail bugün sözlü mülakata gireceğim olumlu yada olumsuz kesin mail atıyorlarnisan-mayıs aylarında insan kahynaklaru birim mülakatına çağıracaklarını söylediler ama halen çağırmadılar bir çok kişi mülakata girmiş hatta bugün işe başlayanlar olmuş geçen günlerde aynı şekilde işe başlayanlar vardı bana halen mülakat maili gelmedi kaç kere mail attım telefonla aradım ama cevap alamadım ne yapmalıyım