E
Erenrisem
HavaPersonel.Com
Merhabalar yarın birim mülakatım olacak. Dikkat etmem gereken önemli bir husus varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
En önemlisi teknik ve havacılık konularına hakim olman. genelde senin vereceğin cevaplar göre ilerliyor mülakat verdiğin cevaplara görede kendini sıkıştırma ihtimalin olabilir. Nezaman geldi mail ve ne zaman girmiştiniz mülakata.Merhabalar yarın birim mülakatım olacak. Dikkat etmem gereken önemli bir husus varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ölçüm aletlerini bilmen gerekiyor diye biliyorum. kumpas mikrometre torkmetre vs. eğe kullandırtabilirler matkap ile bir sac deldirebilirler. ik ise yaptığın staj ve işlerinle ilgili konuşuluyor neden thy filodaki uçak sayısı vsMerhabalar yarın birim mülakatım olacak. Dikkat etmem gereken önemli bir husus varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
mülakatından sonra bizede tecrübelerini paylaşır mısın?Merhabalar yarın birim mülakatım olacak. Dikkat etmem gereken önemli bir husus varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. 9 Martta sınava girdim 25 Martta olumlu dönüş yapıldı. 31 Mayısta da 13 Haziran için mülakat tarihi verildi bana.En önemlisi teknik ve havacılık konularına hakim olman. genelde senin vereceğin cevaplar göre ilerliyor mülakat verdiğin cevaplara görede kendini sıkıştırma ihtimalin olabilir. Nezaman geldi mail ve ne zaman girmiştiniz mülakata.
Tabiki paylaşacağım. Teşekkür ederim paylaştığınız bilgiler için.mülakatından sonra bizede tecrübelerini paylaşır mısın?
hangi bölümden mezunsunuz birde genel yetenek ve ingilizce sınavınız nasıl geçmişti ingilizce sınavı hangi seviyelerden sorulmuştu acaba?Tabiki paylaşacağım. Teşekkür ederim paylaştığınız bilgiler için.
Uçak Bakım alanı mezunuyum liseden. Genel yetenekte mantık soruları vardı oran orantı, örüntü vs. İngilizce olarak da çok zor bir ingilizce yoktu A2 seviyesi diyebilirimhangi bölümden mezunsunuz birde genel yetenek ve ingilizce sınavınız nasıl geçmişti ingilizce sınavı hangi seviyelerden sorulmuştu acaba?
Sende bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Mülakatta başarılar dilerim .Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. 9 Martta sınava girdim 25 Martta olumlu dönüş yapıldı. 31 Mayısta da 13 Haziran için mülakat tarihi verildi bana.
Mikrometre,kumpas,torkmetre kullanmayı, matkaba uç takmayı ve delim yapmayı, eğe kullanımı, eğe ile derecelere göre nasıl pah kırıldığını, eğenin hangi yüzünün kullanılması gerektiğini, ileri giderken mi geri çekerken mi zorlanıldığını, teknik resimde önden ve yandan görünüş çıkarmayı öğren. BaşarılarMerhabalar yarın birim mülakatım olacak. Dikkat etmem gereken önemli bir husus varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
Kardeşim girdin mi nasıl geçtiMerhabalar yarın birim mülakatım olacak. Dikkat etmem gereken önemli bir husus varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
Kardeşim girdin mi nasıl geçti
Teknik mulakat bunun aynısı gercektenMikrometre,kumpas,torkmetre kullanmayı, matkaba uç takmayı ve delim yapmayı, eğe kullanımı, eğe ile derecelere göre nasıl pah kırıldığını, eğenin hangi yüzünün kullanılması gerektiğini, ileri giderken mi geri çekerken mi zorlanıldığını, teknik resimde önden ve yandan görünüş çıkarmayı öğren. Başarılar
Güzel geçmiştir umarım faydam olmuşsa sevinirimTeknik mulakat bunun aynısı gercekten
İK mulakatı size bagli olarak ilerliyor. Mümkün oldugu kadar heyecan yapmamanizi oneririm
Bunların dışında teknik mülakatta yapılması istenen bir şey var mıydı hocamTeknik mulakat bunun aynısı gercekten
İK mulakatı size bagli olarak ilerliyor. Mümkün oldugu kadar heyecan yapmamanizi oneririm
İk mülakatında sözlü olarak ne sordu şunu biliyor musun gibi gibi genelde herkese aynı şeyleri soruyorlar İk sürecinide anlatırsan sevinirim sonrasında sana çevirmen için verdiği İngilizce cümleler nasıldıTeknik mulakat bunun aynısı gercekten
Teşekkürler bilgiler için hepimiz için hayırlısı olsunKankalarım İK da ingilizce olarak 1 tane basit cümleyi sesli okumanı istiyorlar ve çevirmeni istiyorlar. Sonrasında mesleki ingilizce içeren bir cümleyi çevirmeni istiyorlar. İK mülakatında filodaki uçak sayısını vs bilin thy hakkındaki genel şeyleri. Onun dısında İK mulakati sizin stajınıza çalışma geçmişinize bağlı olarak ilerliyor. Hepinizin işe alınması dileğiyle <3
Bana teknik soru soruldu daha çok. Uçak kumanda yüzeyleri , pnömatik sistem , uçak motorunun kısımları , Winglet yapı. hidrolik sistem , staj yaptığım yerdeki uçaklar hakkında sorular geldi . Çoğu arkadaşımın sohbet havasında geçmiş fakat benimle alakalı çok soru yöneltmediler nedensemerhaba biraz daha detaylı bir şekilde mülakatı açıklarmısın? neler soruldu vs