Tdp birim mülakatı sonuçları ne zaman gelecek olumlu olumsuz dönüş alan var mı?
U Uzaylı HavaPersonel.Com Katılım 5 Mar 2024 Mesajlar 83 Tepkime puanı 6 6 Tem 2024 + - #1 Tdp birim mülakatı sonuçları ne zaman gelecek olumlu olumsuz dönüş alan var mı?
I ilhan13 HavaPersonel.Com Katılım 30 Tem 2024 Mesajlar 33 Tepkime puanı 5 9 Eyl 2024 #4 Olumsuz dönüşler başladı bilginize
W Wette HavaPersonel.Com Katılım 31 Ağu 2024 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 9 Eyl 2024 #5 ilhan13' Alıntı: Olumsuz dönüşler başladı bilginize Genişletmek için tıkla ... İlk önce olumsuzları mı atıyorlar?
ilhan13' Alıntı: Olumsuz dönüşler başladı bilginize Genişletmek için tıkla ... İlk önce olumsuzları mı atıyorlar?
I ilhan13 HavaPersonel.Com Katılım 30 Tem 2024 Mesajlar 33 Tepkime puanı 5 9 Eyl 2024 #6 Wette' Alıntı: İlk önce olumsuzları mı atıyorlar? Genişletmek için tıkla ... Hayır olumluları attılar bi grup şimdi bi grup olumsuz atacaklar
Wette' Alıntı: İlk önce olumsuzları mı atıyorlar? Genişletmek için tıkla ... Hayır olumluları attılar bi grup şimdi bi grup olumsuz atacaklar
W Wette HavaPersonel.Com Katılım 31 Ağu 2024 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 9 Eyl 2024 #7 ilhan13' Alıntı: Hayır olumluları attılar bi grup şimdi bi grup olumsuz atacaklar Genişletmek için tıkla ... Hangi tarihte mülakata girenler için ki bu? Ben 26 Ağustos ta girdim birim ve ik mülakatına
ilhan13' Alıntı: Hayır olumluları attılar bi grup şimdi bi grup olumsuz atacaklar Genişletmek için tıkla ... Hangi tarihte mülakata girenler için ki bu? Ben 26 Ağustos ta girdim birim ve ik mülakatına
I ilhan13 HavaPersonel.Com Katılım 30 Tem 2024 Mesajlar 33 Tepkime puanı 5 10 Eyl 2024 #8 Wette' Alıntı: Hangi tarihte mülakata girenler için ki bu? Ben 26 Ağustos ta girdim birim ve ik mülakatına Genişletmek için tıkla ... 1 ağustos ta girdim
Wette' Alıntı: Hangi tarihte mülakata girenler için ki bu? Ben 26 Ağustos ta girdim birim ve ik mülakatına Genişletmek için tıkla ... 1 ağustos ta girdim
A Aviator34 HavaPersonel.Com Katılım 8 Eyl 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 10 Eyl 2024 #9 Kardeşim sen yukarda ilk olumsuzlar geldi demişsin sonra olumlular geldi yazmısın ne demek istemişsin anlamadım
Kardeşim sen yukarda ilk olumsuzlar geldi demişsin sonra olumlular geldi yazmısın ne demek istemişsin anlamadım
I ilhan13 HavaPersonel.Com Katılım 30 Tem 2024 Mesajlar 33 Tepkime puanı 5 11 Eyl 2024 #10 Aviator34' Alıntı: Kardeşim sen yukarda ilk olumsuzlar geldi demişsin sonra olumlular geldi yazmısın ne demek istemişsin anlamadım Genişletmek için tıkla ... Reis grup grup mail atıyorlar işte mesela temmuzda girenlere önce olumlular atıldı sonra olumsuz şimdi de ağustosta sıra
Aviator34' Alıntı: Kardeşim sen yukarda ilk olumsuzlar geldi demişsin sonra olumlular geldi yazmısın ne demek istemişsin anlamadım Genişletmek için tıkla ... Reis grup grup mail atıyorlar işte mesela temmuzda girenlere önce olumlular atıldı sonra olumsuz şimdi de ağustosta sıra
A Aviator34 HavaPersonel.Com Katılım 8 Eyl 2024 Mesajlar 17 Tepkime puanı 1 11 Eyl 2024 #11 Anladım ben ağustos 8 de girdim agustos ayından girişte dönüş alanlar varmı