Tdp 8 Ağustos Mülakat Sonucu Iş Teklifi

• Konbuyu başlatan iamemircanerel
  • Başlangıç tarihi
I

iamemircanerel

HavaPersonel.Com
8 ağustosta teknik destek personeli departmanı için mülakata girdim, 1,5-2 ay içinde dönüş yapılacağı söylendi. Henüz olumlu yada olumsuz bi dönüt almadım... Aynı ya da yakın tarihte mülakata girip sonuç alabilen var mı?

S

salvadorali

HavaPersonel.Com
8 ağustosta teknik destek personeli departmanı için mülakata girdim, 1,5-2 ay içinde dönüş yapılacağı söylendi. Henüz olumlu yada olumsuz bi dönüt almadım... Aynı ya da yakın tarihte mülakata girip sonuç alabilen var mı?
Yapısal-kabiniçi tdp ilanı için mi girmiştiniz? 20 ağustosta girdim bende de hala bi dönüş yok.

T

Teknikbey

HavaPersonel.Com
20. de ben de girdin neredeyse 1.5 ay oldu hala açıklanmadı ne zaman açıklayacaklar acaba

B

Boeing737800

HavaPersonel.Com
Cevap alan oldu mu

A

Aviator34

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar cuma günü insan kaynaklarını aradim sürecin devam ettigini ve yogunluktan dolayı 3 ayıra bulabilir dedi kesin birsen soyleyemiyor sonuçta oda insankaynaklarinda calisan biri ama bence bu ay artik gelir diye düşünüyorum

S

salvadorali

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar cuma günü insan kaynaklarını aradim sürecin devam ettigini ve yogunluktan dolayı 3 ayıra bulabilir dedi kesin birsen soyleyemiyor sonuçta oda insankaynaklarinda calisan biri ama bence bu ay artik gelir diye düşünüyorum
Daha ne kadar uzatabilirler onun yarışını veriyorlar bence artık. Başvuru tarihinden itibaren 9 ay geçti ya koskoca 9 ay.Sürecin sonu ne olacak bilmiyorum ama hakikaten bıktırttı.

Konuyu okuyanlar;