THYTEKNİK Tdp 1 Haziran Gy Ve Gi̇ Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? Dönüş Yapılan Var Mı?

• Konbuyu başlatan ybk
  • Başlangıç tarihi
Y

ybk

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, 1 Haziran’da TDP ilanı için GY ve Gİ sınavlarına katıldım ama 35-36 gün geçmesine rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı, bilgi alabileceğimiz bir yer veya dönüş yapılan var mı?

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Bu tamamen şans işi diye düşünüyorum 9 Haziranda girip 4 günde dönüş alanlar var

E

emre1371

HavaPersonel.Com
Açıklandı bugün benimki arkadaşlar, 4 Mayıs’da girmiştim İngilizce ve yetenek sınavına. Şimdi mülakat olacak

Y

ybk

HavaPersonel.Com
Açıklandı bugün benimki arkadaşlar, 4 Mayıs’da girmiştim İngilizce ve yetenek sınavına. Şimdi mülakat olacak
Dostum başarılar diliyorum, çıktığın zaman bizlere detaylı bilgi verme şansın var mı, senin de çok vaktini almak istemiyorum ama bizler de adayız biliyorsun. Her şey gönlünce olsun inşAllah.

E

emre1371

HavaPersonel.Com
Tabi bilgi veriririm sizlere de, ayrıca 17 Temmuz mülakatım

Y

yemreak

HavaPersonel.Com
Kardeşim tebrik ederim her şey gönlünce olsun süreç sonrası bizide bilgilendirirsen memnun olurum

Y

ybk

HavaPersonel.Com
Tabi bilgi veriririm sizlere de, ayrıca 17 Temmuz mülakatım
Hocam merhaba, bir anda aklıma sizin mülakata gireceğiniz geldi, bu konuyu açtığımı bırakın yazdığınızı bile unutmuşum. Umarım mülakat süreciniz gönlünüzce geçmiştir, bizlere detaylı bilgi verebilir misiniz?

Konuyu okuyanlar;