THY Tanımlanmamış Tanı Hk.

• Konbuyu başlatan UÇUCU66
  • Başlangıç tarihi
U

UÇUCU66

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar iyi günler hepinize. Umarım tüm süreçleriniz gönlünüzce geçer. Sormak istediğim soru şu ; 2019 senesinden kalma e nabız da 'kardiyak aritmi tanımlanmamış' şeklinde bir ibare mevcut, anlık bir çarpıntı sebebiyle gitmiştim üst üste çok üzücü kayıplar yaşamıştım çok spontane, dönüş yolunda da geçti ve ilaç almama gerek kalmadığına kanaat getirdim ve herhangi bir ilaç almadım/kullanmadım ve ondan sonra da en ufak bir kardiyolojik şikayetim bile olmadı, o tarihten itibaren de e nabızda herhangi bir kardiyolojik muayene, tanı, ilaç vs kaydım yok. Aktif spor yapan birisiyim. Bu sebep ile elerler mi yada kurul ek tetkik vs süreçleri olur mu ? Teşekkürler, iyi forumlar.

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
Merhaba, öncelikle sürecinizde bol şans dilerim. Bildiğim kadarıyla ek tetkik istemezler çünkü zaten kardiyolojiye giriyorsunuz. Ek tetkik dediğimiz şey şu şekilde oluyor, Thy sizi zaten belirli alanlarda teste sokuyor sağlık raporunda örneğin Kardiyoloji, Nöroloji, Göz Hastalıkları gibi ama diyelim sizin e-nabız geçmişinizde atıyorum ki ortopedik bir sıkıntı olsun, Thy buna zaten göndermediği için ve sizin böyle bir kaydınız e-nabızda bulunduğu için sizden ek tetkik isteyebiliyor. Ritimle alakalı bir durumun zaten halihazırda Kardiyolojide öğrenilebileceğini düşünüyorum yani elenirseniz raporu aldığınızda elenirsiniz ek tetkike gerek kalmaz diye düşünüyorum emin olmamakla beraber. Ama eğer ciddi bir sorun değilse bence problem yaratmazlar. Sitede “ek tetkik yaptıran eleniyor” diye bir söylenti var ama ben gerçekten ciddi bir problem olmadığı sürece sağlıkta elemezler diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlara bazı hastalıklar basit geliyor olabilir (migren gibi mesela) ancak bu alanda çalışacaksanız küçük gibi görünen şey çok problem yaratabileceğinden ötürü büyük sorun olarak görebiliyorlar. Durumu açıklarsınız, umarım sürecinizde bir sıkıntı olmaz başarılar tekrardan

U

UÇUCU66

HavaPersonel.Com
Merhaba, öncelikle sürecinizde bol şans dilerim. Bildiğim kadarıyla ek tetkik istemezler çünkü zaten kardiyolojiye giriyorsunuz. Ek tetkik dediğimiz şey şu şekilde oluyor, Thy sizi zaten belirli alanlarda teste sokuyor sağlık raporunda örneğin Kardiyoloji, Nöroloji, Göz Hastalıkları gibi ama diyelim sizin e-nabız geçmişinizde atıyorum ki ortopedik bir sıkıntı olsun, Thy buna zaten göndermediği için ve sizin böyle bir kaydınız e-nabızda bulunduğu için sizden ek tetkik isteyebiliyor. Ritimle alakalı bir durumun zaten halihazırda Kardiyolojide öğrenilebileceğini düşünüyorum yani elenirseniz raporu aldığınızda elenirsiniz ek tetkike gerek kalmaz diye düşünüyorum emin olmamakla beraber. Ama eğer ciddi bir sorun değilse bence problem yaratmazlar. Sitede “ek tetkik yaptıran eleniyor” diye bir söylenti var ama ben gerçekten ciddi bir problem olmadığı sürece sağlıkta elemezler diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlara bazı hastalıklar basit geliyor olabilir (migren gibi mesela) ancak bu alanda çalışacaksanız küçük gibi görünen şey çok problem yaratabileceğinden ötürü büyük sorun olarak görebiliyorlar. Durumu açıklarsınız, umarım sürecinizde bir sıkıntı olmaz başarılar tekra

Merhaba, öncelikle sürecinizde bol şans dilerim. Bildiğim kadarıyla ek tetkik istemezler çünkü zaten kardiyolojiye giriyorsunuz. Ek tetkik dediğimiz şey şu şekilde oluyor, Thy sizi zaten belirli alanlarda teste sokuyor sağlık raporunda örneğin Kardiyoloji, Nöroloji, Göz Hastalıkları gibi ama diyelim sizin e-nabız geçmişinizde atıyorum ki ortopedik bir sıkıntı olsun, Thy buna zaten göndermediği için ve sizin böyle bir kaydınız e-nabızda bulunduğu için sizden ek tetkik isteyebiliyor. Ritimle alakalı bir durumun zaten halihazırda Kardiyolojide öğrenilebileceğini düşünüyorum yani elenirseniz raporu aldığınızda elenirsiniz ek tetkike gerek kalmaz diye düşünüyorum emin olmamakla beraber. Ama eğer ciddi bir sorun değilse bence problem yaratmazlar. Sitede “ek tetkik yaptıran eleniyor” diye bir söylenti var ama ben gerçekten ciddi bir problem olmadığı sürece sağlıkta elemezler diye düşünüyorum. Bazı arkadaşlara bazı hastalıklar basit geliyor olabilir (migren gibi mesela) ancak bu alanda çalışacaksanız küçük gibi görünen şey çok problem yaratabileceğinden ötürü büyük sorun olarak görebiliyorlar. Durumu açıklarsınız, umarım sürecinizde bir sıkıntı olmaz başarılar tekrardan
çok teşekkür ederim bilgilendirme için vaktinizi ayırıp detaylı cevap verdiğiniz için emeğinize sağlık, diğer arkadaşlar da faydalanır dönütünüzden. Umarım sizin için de gönlünüzden geçen olur, başarılar dilerim.

M

msirakaya01

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar iyi günler hepinize. Umarım tüm süreçleriniz gönlünüzce geçer. Sormak istediğim soru şu ; 2019 senesinden kalma e nabız da 'kardiyak aritmi tanımlanmamış' şeklinde bir ibare mevcut, anlık bir çarpıntı sebebiyle gitmiştim üst üste çok üzücü kayıplar yaşamıştım çok spontane, dönüş yolunda da geçti ve ilaç almama gerek kalmadığına kanaat getirdim ve herhangi bir ilaç almadım/kullanmadım ve ondan sonra da en ufak bir kardiyolojik şikayetim bile olmadı, o tarihten itibaren de e nabızda herhangi bir kardiyolojik muayene, tanı, ilaç vs kaydım yok. Aktif spor yapan birisiyim. Bu sebep ile elerler mi yada kurul ek tetkik vs süreçleri olur mu ? Teşekkürler, iyi forumlar.
Merhabalar. Cadet sağlık sürecinde muaynemde aynısını yaşadım. Ben dr 2019 da çarpıntı şikayetiyle gitmiştim ve sizinkiyle aynı tanı yazılmıştı. Bu durum denk geldiğiniz doktora bağlı olabilir. Benden ek tetkik holter ekg istendi. Farklı alanlardan da ek tetkiklerim vardı. Teslim ettim bekliyorum.

U

UÇUCU66

HavaPersonel.Com
gönlünüzce olsun her şey. sonuçlanırsa bilgilendirir misiniz ? teşekkürler

U

UÇUCU66

HavaPersonel.Com
öncelikle geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun, hangi tetkikten veya tetkiklerden elendiğinizi paylaşır mısınız rica etsem ? teşekkürler umarım sizin için size daha daha uyan kapılar açılır..

M

msirakaya01

HavaPersonel.Com
İşitme 2000 frekansta 30 db kayıp. Bir de asemptomatik mobitz tip 1 sanırım ritim ile ilgili ama uykuda normal olduğunu söylemişti uçuş hekimi

U

UÇUCU66

HavaPersonel.Com
çok geçmiş olsun, teşekkürler

ATAK01

ATAK01

HavaPersonel.Com
HERKESE MERHABA 3 EKİMDE SAĞLIK MUAYENESİNE GİTTİM GÖZ BASINCINDA BİRİ 20 DİĞERİ 26 ÇIKMIŞ DEDİ.EK TETKİK İSTENDİ HEMEN ERTESİ GÜN TESLİM ETTİM 4 EKİMDE KORNEA KALINLIĞI İÇİN OKT TESTİ YAPTIRDIM EKSTRA 8600 TL PARA VERDİM RAPORLARI İNCELEDİM DOKTOR GÖSTERDİ KORNEA KALINLIĞI 530 ÇIKTI 500 İLE 560 ARASI İDEAL DEDİ GÖZ TANSİYONUMDA 18/18 ÇIKTI GÖZ TANSİYONU DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYORMUŞ 20 NİN ALTI YETERLİYMİŞ.HAFTA İÇİ AYNI DOKTOR KONTROL EDECEK HAFTAYA DÖNÜŞ YAPACAKLAR MAİL ÜZERİNDEN KURULA KALMADIM DOKTOR BAKACAK,GİTMEDEN ARADILAR DOKTORLAR BİRBİRLERİNİ ANLIK DEĞİŞİYORMUŞ GLOKOM YOKTUR YAZDI BEKLİYORUM.

E

elturco

HavaPersonel.Com
HERKESE MERHABA 3 EKİMDE SAĞLIK MUAYENESİNE GİTTİM GÖZ BASINCINDA BİRİ 20 DİĞERİ 26 ÇIKMIŞ DEDİ.EK TETKİK İSTENDİ HEMEN ERTESİ GÜN TESLİM ETTİM 4 EKİMDE KORNEA KALINLIĞI İÇİN OKT TESTİ YAPTIRDIM EKSTRA 8600 TL PARA VERDİM RAPORLARI İNCELEDİM DOKTOR GÖSTERDİ KORNEA KALINLIĞI 530 ÇIKTI 500 İLE 560 ARASI İDEAL DEDİ GÖZ TANSİYONUMDA 18/18 ÇIKTI GÖZ TANSİYONU DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYORMUŞ 20 NİN ALTI YETERLİYMİŞ.HAFTA İÇİ AYNI DOKTOR KONTROL EDECEK HAFTAYA DÖNÜŞ YAPACAKLAR MAİL ÜZERİNDEN KURULA KALMADIM DOKTOR BAKACAK,GİTMEDEN ARADILAR DOKTORLAR BİRBİRLERİNİ ANLIK DEĞİŞİYORMUŞ GLOKOM YOKTUR YAZDI BEKLİYORUM.
Süreç bitince bilgilendirirmisiniz

E

elturco

HavaPersonel.Com
İşitme 2000 frekansta 30 db kayıp. Bir de asemptomatik mobitz tip 1 sanırım ritim ile ilgili ama uykuda normal olduğunu söylemişti uçuş hekimi
Tüm süreç sonlandı mi yani sizin için ? Onca çaba onca masraf ? :/

ATAK01

ATAK01

HavaPersonel.Com
Tüm süreç sonlandı mi yani sizin için ? Onca çaba onca masraf ? :/
BU HAFTA İÇİ SONUÇ BEKLİYORUM TETKİKLER GENELDE HAFTA İÇİ SONUÇLANIYOR 4 EKİM CUMA VERDİM HAFTA SONLARINI SAYMAZSAK CUMAYA KADAR VAKTİ VAR

E

elturco

HavaPersonel.Com
BU HAFTA İÇİ SONUÇ BEKLİYORUM TETKİKLER GENELDE HAFTA İÇİ SONUÇLANIYOR 4 EKİM CUMA VERDİM HAFTA SONLARINI SAYMAZSAK CUMAYA KADAR VAKTİ VAR
Ben üstteki arkadaş için demiştim yanlış alıntı yaptım kusura bakma.

S

svrk19

HavaPersonel.Com
Süreç nasıl sonuçlandı, haber geldi mi?

Konuyu okuyanlar;