Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Abcde11

Üye
10 Mar 2026
25
3
0
Meslek
Kabin
Arkadaşlar bu genel bir soru lütfen cevap verin, e-nabızdaki tanıyı sildirebilmek mümkün mü mümkünse nasıl?

saglik raporunda patlarsin tavsiye etmiyorum hatali taniysa sehven olabilir

Eger tani haksiz yere hatali sekilde konulduysa hatali tani tani sehven alabilirsiniz hastaneden ama eger taninin dogrulugu varsa on saglik ve detayli saglik raporunuzda ortaya cikar ve unfit to fly olursunuz
Şehven ne demek?
E nabızda ve devlette tamamen sildirmenin bir yolu yok mu yani? Doktorla iletişime falan geçsem?

Şehven ne demek?
E nabızda ve devlette tamamen sildirmenin bir yolu yok mu yani? Doktorla iletişime falan geçsem?
Maalesef sirketler aptal değil doktorunuzla gorusup durumu aciklayin ne tanisi bilmedigim icin bisi diyemiyorum test yapilip duzeltilebilir belki ama tani gizlemek ile karistirmayin ona hic olurlari yok direkt surecdisi kalip basvurunuzu kapatiyolar sistemden

Maalesef sirketler aptal değil doktorunuzla gorusup durumu aciklayin ne tanisi bilmedigim icin bisi diyemiyorum test yapilip duzeltilebilir belki ama tani gizlemek ile karistirmayin ona hic olurlari yok direkt surecdisi kalip basvurunuzu kapatiyolar sistemden
Anksiyete bozukluğu tanısı

Anksiyete bozukluğu tanısı
Hekiminizle bi gorusun veya ilce sagligi arayip bilgi alin ama benim bildigim o polikliniklere ziyaret bile elenme sebebi oluyo ayrica ilac vs yazmadiysa satin almadiysaniz bazi sirketler sorun etmeyebiliyor ama maalesef bayrak tasiyici istemiyor

• Like
Tepkiler: Abcde11
Hekiminizle bi gorusun veya ilce sagligi arayip bilgi alin ama benim bildigim o polikliniklere ziyaret bile elenme sebebi oluyo ayrica ilac vs yazmadiysa satin almadiysaniz bazi sirketler sorun etmeyebiliyor ama maalesef bayrak tasiyici istemiyor
Nöroloji hekimi girmiş bu tanıyı pskiyatriye hayatımda gitmedim

Tanı gizlemek değil tanıyı hiç konuşmamış gibi kaldırılmasını soruyor arkadaş
Tanı gizlemek değil tanıyı hiç konulmamış gibi kaldırmaktan bahsediyor öyle bir şansı varsa hekim bunu göremez işe yarar yani.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.