Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Ü

Üye silindi 20804

Merhaba arkadaşlar, çok fazla arkadaşımızın il sağlık müdürlüğüne dilekçe verip tanı sildirdiğini gördüm. Bu dilekçeye yazılacak olan “neden silinmesi gerektiği” hakkında bilgi almak istiyorum. Dilekçeyi nasıl yazacağız acaba? Yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar, çok fazla arkadaşımızın il sağlık müdürlüğüne dilekçe verip tanı sildirdiğini gördüm. Bu dilekçeye yazılacak olan “neden silinmesi gerektiği” hakkında bilgi almak istiyorum. Dilekçeyi nasıl yazacağız acaba? Yardımcı olur musunuz?
İlçe sağlık müdürlüğüne gittiğinizde orada hazır formlar var, direkt onları dolduracaksınız, siz dilekçe götürmeyeceksiniz

• Like
Tepkiler: gunes
öncelikle tanının hangi tarihte olduğu önemli tanı eski ise hasta geçmiş raporuyla birlikte il sağlık müdürlüğüne başvuruda bulunuyorsunuz dilekçe yazdırıyorlar, dilekçenizle birlikte doktorunuza yazıya ulaşıyor ve doktor da aynı şekilde silinmesi yönünde iaden yazı iletiyor bunların hepsi birlikte komisyona giriyor komisyon 2 haftada bir toplanıyor uygun görülürse sağlık tesisine gidiyor ve sonuç olarak bakanlıktan silindiğine dair yazı geliyor ve siliniyor. süreç uzun. aylarca sürebilir. böyle bir ihtimali olan daha başvurmadan silme yönünde çaba içerisine girmesi gerekir. bilgilerinize.

• Like
Tepkiler: admin ve gunes
öncelikle tanının hangi tarihte olduğu önemli tanı eski ise hasta geçmiş raporuyla birlikte il sağlık müdürlüğüne başvuruda bulunuyorsunuz dilekçe yazdırıyorlar, dilekçenizle birlikte doktorunuza yazıya ulaşıyor ve doktor da aynı şekilde silinmesi yönünde iaden yazı iletiyor bunların hepsi birlikte komisyona giriyor komisyon 2 haftada bir toplanıyor uygun görülürse sağlık tesisine gidiyor ve sonuç olarak bakanlıktan silindiğine dair yazı geliyor ve siliniyor. süreç uzun. aylarca sürebilir. böyle bir ihtimali olan daha başvurmadan silme yönünde çaba içerisine girmesi gerekir. bilgilerinize.
Ben gittiğimde 3 hekim raporu olmadan ya da muayene olduğunuz doktordan ekstra “bu tanı yanlışlıkla girilmiştir” tarzında bir yazı alınmadığında şansınız çok az denildi. Sizler tanı sildirmek için gittiğinizde bu bahsettiğim şeyler olmadan mı başvurdunuz, ayrıca dilekçeyi nasıl dolduruyoruz acaba? Tanının yanlış olduğunu düşündüğümde silinmesini istiyorum gibi mi? Teşekkür ederim şimdiden.

size asıl yardımcı olacak kişi il sağlık müdürlüğündeki kişi olacaktır. dilekçe için yardımcı oluyorlar. kendileri de önden bakıyorlar zaten bilgisayardan böyle bir durum var mı diyerek, ama daha görünür olması açısından dilekçeye rapor bilgilerinizide alıp ekleyin sonrasında doktor hala aynı hastanede ise doktora yazı gidiyor ve evet doktorun yada bulunduğu hastanenin başhekimi sehven iaden yazı yazmalı. sonrasında süreç ilerliyor zaten.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.