Arkadaşlar merhaba hayırlı olsun hepimize, evrak ve sağlık kontrollerinde eleme aşaması var mı?
Güncel olarak çalışan biri için bu aşama sonuçlanmadan iş bırakmak riskli değil midir? Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba hayırlı olsun hepimize, evrak ve sağlık kontrollerinde eleme aşaması var mı?
Güncel olarak çalışan biri için bu aşama sonuçlanmadan iş bırakmak riskli değil midir? Teşekkürler
Bence çalışılan birime göre değişiklik gösterebilir. Yasal düzenlemeler gereği belli sağlık şartları aranan bir birimse ve siz bunu karşılamıyorsanız bir eleme olabilir diye düşünüyorum.

Valla ben ihbar sürem var diye çok geçe kalmamak adına istifa ettim, inşallah yaşanmaz böyle bir şey 🥺

2. olumlu mail dalgasından sonra büyük ihtimal sağlık için gerekli evraklar duyrulacak hep birlikte

Arkadaşlar başlama sürecindeki oryantasyonun içeriği hakkında bilgisi olan var mı? Ne kadar sürüyor, nerede oluyor, birim içerisinde veya toplu bir program şeklinde mi vs.

@admin engelli personel ilanında herhangi bir ger dönüş yapılmadı, geçtiğimiz dönemlerde de genellikle son dönülenler arasında mı oluyordu bilgin ya da yorumun varsa bilgilendirirsen çok sevinirim.

Teklif edilen tarihte başlayamayacağını belirtip de yeni tarih maili gelen oldu mu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.