THY Takeoff Jr. 2024 Evrak Teslim Ve Başlama Süreçleri

• Konbuyu başlatan Flyingbus
  • Başlangıç tarihi
Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Evet arkadaşlar yeni bir aşamaya geldiğimiz için bence yeni konudan devam etmek daha uygun olur bilgi karışıklığı olmaması adına. Mail geldikçe sağlık, evrak teslim süreci vb. Hakkında bu konudan bilgi paylaşımı yapabiliriz

NazarBoncugu

NazarBoncugu

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba hayırlı olsun hepimize, evrak ve sağlık kontrollerinde eleme aşaması var mı?
Güncel olarak çalışan biri için bu aşama sonuçlanmadan iş bırakmak riskli değil midir? Teşekkürler

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba hayırlı olsun hepimize, evrak ve sağlık kontrollerinde eleme aşaması var mı?
Güncel olarak çalışan biri için bu aşama sonuçlanmadan iş bırakmak riskli değil midir? Teşekkürler
Bence çalışılan birime göre değişiklik gösterebilir. Yasal düzenlemeler gereği belli sağlık şartları aranan bir birimse ve siz bunu karşılamıyorsanız bir eleme olabilir diye düşünüyorum.

M

Mywhiteside

HavaPersonel.Com
Valla ben ihbar sürem var diye çok geçe kalmamak adına istifa ettim, inşallah yaşanmaz böyle bir şey 🥺

V

vaveyla

HavaPersonel.Com
2. olumlu mail dalgasından sonra büyük ihtimal sağlık için gerekli evraklar duyrulacak hep birlikte

M

Mywhiteside

HavaPersonel.Com
Valla ben ihbar sürem var diye çok geçe kalmamak adına istifa ettim, inşallah yaşanmaz böyle bir şey 🥺
@admin bu konuda sıkıntı yaşar mıyız sence ya bilinen ciddi bir sağlık sorunum yok 🥺

Avia

Avia

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar başlama sürecindeki oryantasyonun içeriği hakkında bilgisi olan var mı? Ne kadar sürüyor, nerede oluyor, birim içerisinde veya toplu bir program şeklinde mi vs.

M

mf5106

HavaPersonel.Com
@admin engelli personel ilanında herhangi bir ger dönüş yapılmadı, geçtiğimiz dönemlerde de genellikle son dönülenler arasında mı oluyordu bilgin ya da yorumun varsa bilgilendirirsen çok sevinirim.

Xbebla

Xbebla

HavaPersonel.Com
Teklif edilen tarihte başlayamayacağını belirtip de yeni tarih maili gelen oldu mu?

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
Teklif edilen tarihte başlayabileceğini bildirip dönüş alan var mı ?

Flyingbus

Flyingbus

HavaPersonel.Com
sağlık süreçleri ve evraklar için mail geldi arkadaşlar

M

Mywhiteside

HavaPersonel.Com
Bana gelmedi, 24 eylüle yetisirim mı demiştiniz?

M

Mywhiteside

HavaPersonel.Com
Toplu işe başlangıç tarihine yetişemeyeceğini belirtip belgeler ile ilgili mail alan var mı?

M

Mywhiteside

HavaPersonel.Com
Yetisemeyecegim seçenlere sonra gelecek demek ki, teşekkürler.

V

vaveyla

HavaPersonel.Com
Heyet raporuna ek olarak istenen Akciğer grafisi,işitme testi, ekg ve hemogram heyet raporu içerisinde yapılmıyor mu

V

vaveyla

HavaPersonel.Com
Heyet raporuna ek olarak istenen Akciğer grafisi,işitme testi, ekg ve hemogram heyet raporu içerisinde yapılmıyor mu
Bir sorumda da sağlık raporunda aslı gibidir olmalı diyor ama bir yandan da e nabızdan çıktı alınması gerekli diyor ikisi aynı anlama mı geliyor

Konuyu okuyanlar;