THYTEKNİK Take Off Sr Online Sınav Sonuçları

• Konbuyu başlatan Ibrahim06
  • Başlangıç tarihi
I

Ibrahim06

HavaPersonel.Com
Merhaba Take Of Sr Gelir yönetimi ilanına başvurdum ve dün online genel yetenek ve İngilizce sınavına katıldım. Sonuçlar tahmini ne kadar sürede açıklanır bilgisi olan var mı ? Birde kaç soruyu doğru yanıtlamak gerekiyor acaba ?

S

sivilhavacılık

HavaPersonel.Com
Ne zaman başvurdunuz

I

Ibrahim06

HavaPersonel.Com
23 Şubat'ta başvuru yaptım 27 Şubat'ta süresi bitti 7 Mart'ta online sınava girdim

S

Sevvalelz

HavaPersonel.Com
Merhaba Take Of Sr Gelir yönetimi ilanına başvurdum ve dün online genel yetenek ve İngilizce sınavına katıldım. Sonuçlar tahmini ne kadar sürede açıklanır bilgisi olan var mı ? Birde kaç soruyu doğru yanıtlamak gerekiyor acaba ?
sorular nasıldı aklınızda kalan sorular ya da herhangi bir tavsiyeniz var mı

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
23 Şubat'ta başvuru yaptım 27 Şubat'ta süresi bitti 7 Mart'ta online sınava girdim
Ben de aynı tarihte sınava girdim, Pazartesi günü Online İngilizce Mülakat daveti geldi.
Siz hangi süreçtesiniz ?

A

aasdd

HavaPersonel.Com
Ben de aynı tarihte sınava girdim, Pazartesi günü Online İngilizce Mülakat daveti geldi.
Siz hangi süreçtesiniz ?
bana da 21 mart için online ingilizce mülakatı, 16-17 mart içinde video mülakat maili geldi. Video mülakat hakkında bilginiz var mı ?

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
bana da 21 mart için online ingilizce mülakatı, 16-17 mart içinde video mülakat maili geldi. Video mülakat hakkında bilginiz var mı ?
Video mülakatla alakalı bilgim yok benim de mail atmıştım konu ile alakalı İngilizce mülakat ve video mülakat süreçlerin her ikisine de katılım sağlamam gerektiğini belirttiler.

A

aasdd

HavaPersonel.Com
Video mülakatla alakalı bilgim yok benim de mail atmıştım konu ile alakalı İngilizce mülakat ve video mülakat süreçlerin her ikisine de katılım sağlamam gerektiğini belirttiler.
evet mailde de belirtmişler onu özellikle, nasıl bir mülakat ama onunla ilgili bir bilgi edinemedim.

I

Ibrahim06

HavaPersonel.Com
Siz hangi süreçtesiniz ?
Bana henüz mail gelmedi. Bu olumsuz mu demek oluyor.. olumsuz olduğunda da mesaj atıyorlar mi..

X

xxz

HavaPersonel.Com
S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
Merhaba, video mülakata giren oldu mu acaba ?

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
Merhaba, İngilizce mülakata giren oldu mu ?

S

StpVlnc

HavaPersonel.Com
Ben girdim, sohbete göre ilerliyor. Ben çok heyecan yaptım ama sakin olun normal sohbet havasında ilerliyor
Dönüş oldu mu peki size ingilizce mülakattan sonra ?
Bana ingilizce mülakatta biz sadece mülakat kısmına bakıyoruz dönüşleri thy yapıyor dedi

A

aasdd

HavaPersonel.Com
Dönüş oldu mu peki size ingilizce mülakattan sonra ?
Bana ingilizce mülakatta biz sadece mülakat kısmına bakıyoruz dönüşleri thy yapıyor dedi
Daha 3 saat önce girdim ben, siz ne zaman girdiniz

S

ss59

HavaPersonel.Com
Merhaba, sonuç maili gelen oldu mu acaba

S

ss59

HavaPersonel.Com
15 mart tarihinde girdim sonra da video mülakat gerçekleşti.

Konuyu okuyanlar;