Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Kmadayı77

Üye
14 Eki 2025
33
23
5
İstanbul
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar

Öncelikle süreci olumlu olup yedek konumuna alınan tüm arkadaşları tebrik ederim, Bugün Thy’den gelen kısa mesajda anketin doldurulması gerektiğini gördüm .
Anketin içeriğinde İsim soy isim tc ve e-posta bilgileriniz isteniyor ve altda iki seçenek mevcut
1. Seçenek
TGS’de yolcu hizmetleri olarak değerlendirmeyi kabul ediyorum
2. Seçenek
TGS’de yolcu hizmetleri olarak değerlendirmeyi kabul etmiyorum THY kabin memurluğu ihtiyacı oluşması halinde Türk hava yolları bünyesinde değerlendirmeyi istiyorum.

Bu iki seçenek birtanesini seçmeniz gerekiyor ben hali hazırda TGS’de yolcu hizmetleri memuruyum 4 yıldır oyüzden 2. seçeneği seçtim dikkat edin arkadaşlar yarın son sürecinizde olumsuz bi durum olmasın diye bilgi vermek istedim.

Sistem normal işliyor diyecek bir şey yok ona,kabin çalışanı için havuz oluşturdular açık olduğu gibi ordan alıp birini çağırırlar veya başka bir stratejileri vardır ama bilmiyorum benim hevesim kaçtı,bu kadar yoran bir süreç görmedim.Potansiyelim ve geçmiş deneyimlerim ortada doğru orantılı zaten ama sanırım atom mühendisleri öncelikli alınıyor ya da başka arkadaşlar..O yüzden benden bu kadar.Sizlere başarılar:)

banada aynı mail geldi hatta ben sağlık muayenesine katıldım kurula gitmişti sonucum sonra böyle mail geldi pek anlayamadım nolucak hayırlısı

Süreçlere ara verilmeziyle birlikte TGS veya kabin memurluğu için anket doldurmamız istendi. Yanıtı gönderiyorum. Fakat tekrar tıkladığımda yine yanıt gönderebiliyorum. Yanıtım kaydedilmiyor mu acaba? Aynı sorunu yaşayan var mı?

Arkadaslar ben bu anketi yanlis anlayip sadece Tgs'ye katilmak isteyenler icin duzenlendigini dusundugumden hic cevaplamadim.Bu gecersiz mi kilar surecimi sizce ?Bilen ,daha once yasayan var midir ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.