Pozisyon veya İlan Adı
Take off kabin (hizmet sektörü deneyimli) belge yükleme sonrası hala dönüş yok
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mmmm7

Üye
14 Eki 2025
4
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba, forumda bazı arkadaşlar mülakat davetini almış ve bazı konularda eğitimin 15 aralıkta başlayacağı bikaç kişi tarafından bahsedilmiş. Bana ise online video mülakatının olumlu olduğunu ve belgeleri yüklememi istediler ve yükledim. O andan beri herhangi bir dönüş olmadı. Olumsuz olduğunu mu düşünmeliyim?

Aynı durumdayim. Ne olumlu ne olumsuz hiçbir dönüș yok.

Geçen cuma mail atmıştım evrak yükeldikten sonra dönüş almadım süreç hakkında bilgi verir misiniz diye.Bugün dönüş yapmışlar.

Değerli Adayımız,

Değerlendirme süreçlerimiz devam etmekte olup tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Saygılarımızla.

Geçen cuma mail atmıştım evrak yükeldikten sonra dönüş almadım süreç hakkında bilgi verir misiniz diye.Bugün dönüş yapmışlar.

Değerli Adayımız,

Değerlendirme süreçlerimiz devam etmekte olup tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Saygılarımızla.
Ne tarz bir mail atmistiniz acaba? Ben de mülakattan beri bekliyorum 3 hafta olacak. Mail atmayı düşünüyorum, örnek mail paylaşma şansınız var mı?

Ne tarz bir mail atmistiniz acaba? Ben de mülakattan beri bekliyorum 3 hafta olacak. Mail atmayı düşünüyorum, örnek mail paylaşma şansınız var mı?
Dostum bizim sürecimiz seninle aynı ilerliyor 17 kasımda girdim bugün tam 21 gün oldu cevap gelmeyeli. Forumda gezinirken bazılarına mülakat maili bile gelmediğini okudum. Yılbaşı sonrası bile cevap gelebilir artık öyle düşünüyorum iletişimde kalalım bence birbirimize haber verelim

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: bero
Dostum bizim sürecimiz seninle aynı ilerliyor 17 kasımda girdim bugün tam 21 gün oldu cevap gelmeyeli. Forumda gezinirken bazılarına mülakat maili bile gelmediğini okudum. Yılbaşı sonrası bile cevap gelebilir artık öyle düşünüyorum iletişimde kalalım bence birbirimize haber verelim
Kesinlikle 👏 Haziranda basvurmustum, eylulde degerlendirmeler baslayacak sabır bekle bekle geldik aralık ayına ya. İnşallah beklediğimize değer olumlu bir haber alırız artık. Bu kadar beraber ilerledi süreç eğitimde de aynı sınıfta olmamız dileğiyle 😅

• Like
Tepkiler: Rockstar
Peki, take off talks'a katilmayan var mıydı? Ya da katılımın zorunlu olup olmadığı hakkında bilginiz var mıdır acaba? Admin..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.