admin
Admin
Moderatör
Online İngilizce mülakatına gireli 2 hafta oldu.Bazı yerlerde kurul mülakatı linkini aldım diyenler olmuş.Alan var mı gerçekten ?
"Take Off 101 Ne Zaman Mülakat Haberi Gelecek?" konusu altında yazmışlar.Üni Özel programdır belki ama bilemedim.Nerede yazmışlar tam olarak
sanırım o bizimkinden bağımsız, staj programı. Biz take off jr başlığı altında değerlendiriliyoruz"Take Off 101 Ne Zaman Mülakat Haberi Gelecek?" konusu altında yazmışlar.Üni Özel programdır belki ama bilemedim.
anladım , çok teşekkürler.sanırım o bizimkinden bağımsız, staj programı. Biz take off jr başlığı altında değerlendiriliyoruz
Üni özel program staj programı mı oluyor?"Take Off 101 Ne Zaman Mülakat Haberi Gelecek?" konusu altında yazmışlar.Üni Özel programdır belki ama bilemedim.
sizin süreciniz bizimkinden farklı işliyordu değil mi? (zamanlama olarak) bir de spesifik olarak bilgi vermeniz zaten etik olmayacaktır ama eğer teklif alanlardan birisiyseniz şartları nasıl değerlendirirsiniz? Maaş 35k dan düşük mü yüksek mi bu civarlarda mı?Yok jr programı ile aynı. Tekliflerimizi aldık bile.
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. Mayıs zammı hesaplanmış şekilde teklif aldığınızı tahmin ediyorum. Üç ayda bir çift maaşla hesaplandığında aylık tatmin eden bir ücret midir teklif edilen? Ve full ofis mi çalışacaksınız?Yok jr programı ile aynı. Tekliflerimizi aldık bile.
Hangi fonksiyon ve departmandan teklif aldınız acaba? Bir de kurul mülakatına nasıl bir giyimle gittiniz, kaç dakika sürdü?Yok jr programı ile aynı. Tekliflerimizi aldık bile.
Marka ve müşteri diye tahmin ediyorum. Görüşmede istediğiniz işi/başkanlığı söyleyip istediğiniz yerde mi teklif aldınız yoksa kurula giren departmanın teklifiyle mi sınırlı kaldı? Bir de cinsiyetinizi bilmediğim için soruyorum, klasik giyimden kastınız takım elbise mi? Eğer erkek değilseniz, görebildiyseniz erkeklerin giyimi nasıldı? Bir de son olarak mezuniyet tarihiniz ve iş deneyim süreniz ne kadardı?İletişim başkanlığı. Ben klasik giyimle gittim. Ortlama 20-25 dakika sürdü diyebilirim
Teklifi kabul ettiyseniz acaba Istanbul dışından taşınmak için değer bir maaş mı veriyorlar aydınlatırsanız çok sevinirim.Yok jr programı ile aynı. Tekliflerimizi aldık bile.
bana daha bir mail gelmediArkadaşlar take off jr 2024 ilaninda yuzyuze online ingilizce mulakati sonuçlanan var mı?
Merhaba, maaş konusu henüz net değil temmuz zamlarından dolayı o yüzden bilgilendirmiyorum kendi adıma, ancak haftanın 5 günü 7-4 / 8-5 / 9-6 full ofis çalışılan bir düzen var diye biliyorum.Maaş aralığı merak konusu bende de. Bir de teknik olmayan pozisyonlar hibrit mi çalışıyor merak ediyorum. Ona göre diğer şirketlerle görüşmeleri ilerleteceğim
Merhaba, maaş konusunda belirsizlik olduğunu anlıyorum. Yan haklar konusunda bilgi verebilir misin acaba?Merhaba, maaş konusu henüz net değil temmuz zamlarından dolayı o yüzden bilgilendirmiyorum kendi adıma, ancak haftanın 5 günü 7-4 / 8-5 / 9-6 full ofis çalışılan bir düzen var diye biliyorum.
Bir rakam vermişlerdir değil mi yoksa hiç konuşulmadan teklif kabul mu ediliyor?Merhaba, maaş konusu henüz net değil temmuz zamlarından dolayı o yüzden bilgilendirmiyorum kendi adıma, ancak haftanın 5 günü 7-4 / 8-5 / 9-6 full ofis çalışılan bir düzen var diye biliyorum.
Tabii ki verildi, öbür türlüsü mümkün değil tahmin edersiniz.Bir rakam vermişlerdir değil mi yoksa hiç konuşulmadan teklif kabul mu ediliyor?
Verildiği için sormuş olmalı zaten @airrot arkadaşımızTabii ki verildi, öbür türlüsü mümkün değil tahmin edersiniz.
Hahaha herkes altından giriyor üzerinden çıkıyor ama cevap alamıyoruz hiçVerildiği için sormuş olmalı zaten @airrot arkadaşımız