THY Take Off Jr Kurul Mülakatı Linki Gelen Var Mı ?

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Online İngilizce mülakatına gireli 2 hafta oldu.Bazı yerlerde kurul mülakatı linkini aldım diyenler olmuş.Alan var mı gerçekten ?

B

Blanco

HavaPersonel.Com
Nerede yazmışlar tam olarak

Ü

Üye silindi 6536

Yok jr programı ile aynı. Tekliflerimizi aldık bile.
sizin süreciniz bizimkinden farklı işliyordu değil mi? (zamanlama olarak) bir de spesifik olarak bilgi vermeniz zaten etik olmayacaktır ama eğer teklif alanlardan birisiyseniz şartları nasıl değerlendirirsiniz? Maaş 35k dan düşük mü yüksek mi bu civarlarda mı?

H

hayalihavacı

HavaPersonel.Com
Yok jr programı ile aynı. Tekliflerimizi aldık bile.
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. Mayıs zammı hesaplanmış şekilde teklif aldığınızı tahmin ediyorum. Üç ayda bir çift maaşla hesaplandığında aylık tatmin eden bir ücret midir teklif edilen? Ve full ofis mi çalışacaksınız?

chihiro

chihiro

HavaPersonel.Com
İletişim başkanlığı. Ben klasik giyimle gittim. Ortlama 20-25 dakika sürdü diyebilirim
Marka ve müşteri diye tahmin ediyorum. Görüşmede istediğiniz işi/başkanlığı söyleyip istediğiniz yerde mi teklif aldınız yoksa kurula giren departmanın teklifiyle mi sınırlı kaldı? Bir de cinsiyetinizi bilmediğim için soruyorum, klasik giyimden kastınız takım elbise mi? Eğer erkek değilseniz, görebildiyseniz erkeklerin giyimi nasıldı? Bir de son olarak mezuniyet tarihiniz ve iş deneyim süreniz ne kadardı?

Kusura bakmayın çok soru sordum fakat sizler haricinde bir kaynak olamadığı için soruyorum.

N

nasenija

HavaPersonel.Com
Maaş aralığı merak konusu bende de. Bir de teknik olmayan pozisyonlar hibrit mi çalışıyor merak ediyorum. Ona göre diğer şirketlerle görüşmeleri ilerleteceğim :(

B

Blanco

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar take off jr 2024 ilaninda yuzyuze online ingilizce mulakati sonuçlanan var mı?

Ü

Üye silindi 5087

Maaş aralığı merak konusu bende de. Bir de teknik olmayan pozisyonlar hibrit mi çalışıyor merak ediyorum. Ona göre diğer şirketlerle görüşmeleri ilerleteceğim :(
Merhaba, maaş konusu henüz net değil temmuz zamlarından dolayı o yüzden bilgilendirmiyorum kendi adıma, ancak haftanın 5 günü 7-4 / 8-5 / 9-6 full ofis çalışılan bir düzen var diye biliyorum.

chihiro

chihiro

HavaPersonel.Com
Merhaba, maaş konusu henüz net değil temmuz zamlarından dolayı o yüzden bilgilendirmiyorum kendi adıma, ancak haftanın 5 günü 7-4 / 8-5 / 9-6 full ofis çalışılan bir düzen var diye biliyorum.
Merhaba, maaş konusunda belirsizlik olduğunu anlıyorum. Yan haklar konusunda bilgi verebilir misin acaba?

A

airrot

HavaPersonel.Com
Bir rakam vermişlerdir değil mi yoksa hiç konuşulmadan teklif kabul mu ediliyor?

Konuyu okuyanlar;