Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizin süreciniz bizimkinden farklı işliyordu değil mi? (zamanlama olarak) bir de spesifik olarak bilgi vermeniz zaten etik olmayacaktır ama eğer teklif alanlardan birisiyseniz şartları nasıl değerlendirirsiniz? Maaş 35k dan düşük mü yüksek mi bu civarlarda mı?
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. Mayıs zammı hesaplanmış şekilde teklif aldığınızı tahmin ediyorum. Üç ayda bir çift maaşla hesaplandığında aylık tatmin eden bir ücret midir teklif edilen? Ve full ofis mi çalışacaksınız?
Marka ve müşteri diye tahmin ediyorum. Görüşmede istediğiniz işi/başkanlığı söyleyip istediğiniz yerde mi teklif aldınız yoksa kurula giren departmanın teklifiyle mi sınırlı kaldı? Bir de cinsiyetinizi bilmediğim için soruyorum, klasik giyimden kastınız takım elbise mi? Eğer erkek değilseniz, görebildiyseniz erkeklerin giyimi nasıldı? Bir de son olarak mezuniyet tarihiniz ve iş deneyim süreniz ne kadardı?
Kusura bakmayın çok soru sordum fakat sizler haricinde bir kaynak olamadığı için soruyorum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.