Herkese merhaba, grup mülakatından olumlu veya olumsuz sonuç alan var mı acaba?
H hereforsis HavaPersonel.Com Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 12 Eyl 2023 + - #1 Herkese merhaba, grup mülakatından olumlu veya olumsuz sonuç alan var mı acaba?
H hereforsis HavaPersonel.Com Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 18 Eyl 2023 #3 hasan98' Alıntı: Evet dönüş aldım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun, grup mülakatına girdiğiniz tarih neydi?
hasan98' Alıntı: Evet dönüş aldım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun, grup mülakatına girdiğiniz tarih neydi?
H hereforsis HavaPersonel.Com Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 18 Eyl 2023 #6 hasan98' Alıntı: Bir ay kadar sürdü dönüş Genişletmek için tıkla ... Anladım uzun sürüyor sanırım, acaba olumsuz dönüş alan var mı?
hasan98' Alıntı: Bir ay kadar sürdü dönüş Genişletmek için tıkla ... Anladım uzun sürüyor sanırım, acaba olumsuz dönüş alan var mı?
admin Admin Moderatör Mesajlar 2,629 Tepkime puanı 2,504 18 Eyl 2023 #7 hasan98' Alıntı: Bir ay kadar sürdü dönüş Genişletmek için tıkla ... Olumlu dönüş mü aldınız ?
admin Admin Moderatör Mesajlar 2,629 Tepkime puanı 2,504 18 Eyl 2023 #9 hasan98' Alıntı: Çok şükür, evet olumlu Genişletmek için tıkla ... Sevindim adınıza hayırlı olsun.
H hasan98 HavaPersonel.Com Mesajlar 22 Tepkime puanı 6 19 Eyl 2023 #10 admin' Alıntı: Sevindim adınıza hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim umarım herkes için hayırlısı olur
admin' Alıntı: Sevindim adınıza hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim umarım herkes için hayırlısı olur
Ü Üye silindi 3874 26 Mar 2024 #11 hasan98' Alıntı: Çok şükür, evet olumlu Genişletmek için tıkla ... Merhaba ne sormuslardi acaba grup mulakatinda
hasan98' Alıntı: Çok şükür, evet olumlu Genişletmek için tıkla ... Merhaba ne sormuslardi acaba grup mulakatinda