havajr

Üye
20 Kas 2024
422
195
535
Meslek
İdari
Sevgili arkadaşlar merhabalar hepinize. Geçen sene forumda Take-Off için bayağı bir konu açılmıştı. Süreçlerin takibi, olumlu-olumsuz dönüşler vs. hep buradan takip ediliyordu. Bu seneki ilanlara katılan arkadaşlarımız da eminim ki vardır. Aklımdan süreçleri takip edebileceğimiz, bilgi kirliliği olmadan sohbet edebileceğimiz veya yorumlarımızı yapabileceğimiz bir konu başlığı açmak geçti. Üye olan arkadaşlarımızdan bu ilana başvuran arkadaşlarımız var ise bu konu üzerinden birbirimizi bilgilendirebiliriz hem de yardımlaşabiliriz diye düşündüm. Herkese iyi forumlar. Bolca başarılar.

Merhabalar, istanbul üniversitesi özel ilana başvurdum genel yetenek testinden sonra da herhangi bir geri dönüş almadım. Hala beklemekteyim.

• Like
Tepkiler: havajr
Merhabalar, istanbul üniversitesi özel ilana başvurdum genel yetenek testinden sonra da herhangi bir geri dönüş almadım. Hala beklemekteyim.
Merhabalar hocam. Yanıtınız için teşekkür ederim. Haftaya ya da bayram sonrasına video mülakat gelir umarım diye düşünüyorum. Çünkü galiba değerlendirme sonuçları açıklanmadan önce bir anket geliyormuş daha henüz o da gelmedi zannedersem.

Evet hocam daha o da gelmedi. Bir arkadaşım da benimle beraber girdi o da herhangi bir geri dönüş almadı. Hangi departamana başvurmuştunuz siz?

Evet hocam daha o da gelmedi. Bir arkadaşım da benimle beraber girdi o da herhangi bir geri dönüş almadı. Hangi departamana başvurmuştunuz siz?
Operasyon hocam. Eğer bilgi gelirse buradan iletişimde olalım.

Bana da henüz mail gelmedi, beklemekteyim. Bir sonraki aşama online mülakat diye biliyorum ama üniversite başvurularında aşamalar değişebilir demişti arkadaşım. Daha önce üniversite kontenjanından başvuru yapan varsa bildigilendirirse sevinirim.

Bana da henüz mail gelmedi, beklemekteyim. Bir sonraki aşama online mülakat diye biliyorum ama üniversite başvurularında aşamalar değişebilir demişti arkadaşım. Daha önce üniversite kontenjanından başvuru yapan varsa bildigilendirirse sevinirim.
Hocam ilan özelindeki aşamalarda sıradaki aşama video mülakat olarak gözüküyor. Ama denildiği gibi de olabilir. Bekleyip görmekten başka çare yok gibi görünüyor.

video mülakat da İngilizce oluyor sanırım 5 soru verip 1 türkçe 4 İngilizce oru şeklinde degil mi ?

video mülakat da İngilizce oluyor sanırım 5 soru verip 1 türkçe 4 İngilizce oru şeklinde degil mi ?
Daha önceki konularda yazıldığına göre soru sayısı değişebiliyor zannedersem. Galiba take off cadet ve kabin memurluğu ilanları yüzünden süreç biraz daha yavaş ilerliyor. Take off 101 ile birlikte de ilerletebilirler belki.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.