THY Take Off Jr. 2025 Üniversite Özel İlan Süreçleri Hakkında

• Konbuyu başlatan havajr
  • Başlangıç tarihi
H

havajr

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Sevgili arkadaşlar merhabalar hepinize. Geçen sene forumda Take-Off için bayağı bir konu açılmıştı. Süreçlerin takibi, olumlu-olumsuz dönüşler vs. hep buradan takip ediliyordu. Bu seneki ilanlara katılan arkadaşlarımız da eminim ki vardır. Aklımdan süreçleri takip edebileceğimiz, bilgi kirliliği olmadan sohbet edebileceğimiz veya yorumlarımızı yapabileceğimiz bir konu başlığı açmak geçti. Üye olan arkadaşlarımızdan bu ilana başvuran arkadaşlarımız var ise bu konu üzerinden birbirimizi bilgilendirebiliriz hem de yardımlaşabiliriz diye düşündüm. Herkese iyi forumlar. Bolca başarılar.

dousahin

dousahin

HavaPersonel.Com
Merhabalar, istanbul üniversitesi özel ilana başvurdum genel yetenek testinden sonra da herhangi bir geri dönüş almadım. Hala beklemekteyim.

H

havajr

Merhabalar, istanbul üniversitesi özel ilana başvurdum genel yetenek testinden sonra da herhangi bir geri dönüş almadım. Hala beklemekteyim.
Merhabalar hocam. Yanıtınız için teşekkür ederim. Haftaya ya da bayram sonrasına video mülakat gelir umarım diye düşünüyorum. Çünkü galiba değerlendirme sonuçları açıklanmadan önce bir anket geliyormuş daha henüz o da gelmedi zannedersem.

dousahin

dousahin

HavaPersonel.Com
Evet hocam daha o da gelmedi. Bir arkadaşım da benimle beraber girdi o da herhangi bir geri dönüş almadı. Hangi departamana başvurmuştunuz siz?

H

havajr

Evet hocam daha o da gelmedi. Bir arkadaşım da benimle beraber girdi o da herhangi bir geri dönüş almadı. Hangi departamana başvurmuştunuz siz?
Operasyon hocam. Eğer bilgi gelirse buradan iletişimde olalım.

X

xxxsadness

Bana da henüz mail gelmedi, beklemekteyim. Bir sonraki aşama online mülakat diye biliyorum ama üniversite başvurularında aşamalar değişebilir demişti arkadaşım. Daha önce üniversite kontenjanından başvuru yapan varsa bildigilendirirse sevinirim.

H

havajr

Bana da henüz mail gelmedi, beklemekteyim. Bir sonraki aşama online mülakat diye biliyorum ama üniversite başvurularında aşamalar değişebilir demişti arkadaşım. Daha önce üniversite kontenjanından başvuru yapan varsa bildigilendirirse sevinirim.
Hocam ilan özelindeki aşamalarda sıradaki aşama video mülakat olarak gözüküyor. Ama denildiği gibi de olabilir. Bekleyip görmekten başka çare yok gibi görünüyor.

X

xxxsadness

video mülakat da İngilizce oluyor sanırım 5 soru verip 1 türkçe 4 İngilizce oru şeklinde degil mi ?

H

havajr

video mülakat da İngilizce oluyor sanırım 5 soru verip 1 türkçe 4 İngilizce oru şeklinde degil mi ?
Daha önceki konularda yazıldığına göre soru sayısı değişebiliyor zannedersem. Galiba take off cadet ve kabin memurluğu ilanları yüzünden süreç biraz daha yavaş ilerliyor. Take off 101 ile birlikte de ilerletebilirler belki.

F

flariex

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar bir dönüş oldu mu? Yaklaşık 12 gün geçti fakat olumlu ya da olumsuz dönülmedi. Zaten olumsuz dönmüyorlar biliyorsunuz 2 ay sonra atıyorlar. Acaba ikinci aşamaya geçen var mı yoksa hala bekliyor muyuz?

T

tinkivinki

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar bir dönüş oldu mu? Yaklaşık 12 gün geçti fakat olumlu ya da olumsuz dönülmedi. Zaten olumsuz dönmüyorlar biliyorsunuz 2 ay sonra atıyorlar. Acaba ikinci aşamaya geçen var mı yoksa hala bekliyor muyuz?
Ben de bir dönüş almadım henüz

D

direnbey

HavaPersonel.Com
Bana az önce sürecin devam ettiğine dair bir mail geldi, bir de anket atmışlar süreç nasıldı diye.

T

tinkivinki

HavaPersonel.Com
Evet bana da geldi değerlendirme anketi

H

havajr

Aynı şekilde ben de aldım. Sonuçlar açıklanabilir yakın zamanda diye yorumladım. Geçtiğimiz senelerde hep bu şekilde olmuş.

X

xxxsadness

Bence bayramdan sonraya kalacak mülakat aşaması.

T

tinkivinki

HavaPersonel.Com
Bence bayramdan sonraya kalacak mülakat aşaması.
Evet yüksek ihtimalle . Normalde mart ayında genel yetenek-ing testleri ve de video mülakatı bitmesi gerekiyordu ama demekki yoğunluk var birden fazla ilan açıldığı için.

H

havajr

Evet yüksek ihtimalle . Normalde mart ayında genel yetenek-ing testleri ve de video mülakatı bitmesi gerekiyordu ama demekki yoğunluk var birden fazla ilan açıldığı için.
Ortalama olarak sürecin tamamlanması ne zamana kadar sürecek acaba?

T

tinkivinki

HavaPersonel.Com
Ortalama olarak sürecin tamamlanması ne zamana kadar sürecek acaba?
Üniversitelere özel olmayan jr ilanında ağustosta işe başlanıyor diye biliyorum. Ama üni özel ilan için daha hızlı ilerleyebilir süreç emin de değilim :(

kariyeristiyorum

kariyeristiyorum

HavaPersonel.Com
Üniversitelere özel olmayan jr ilanında ağustosta işe başlanıyor diye biliyorum. Ama üni özel ilan için daha hızlı ilerleyebilir süreç emin de değilim :(
merhaba, üniversite özelinde olmayan genel take off jr. ilanı açılacak mı bilen var mı acaba? teşekkürler..

Konuyu okuyanlar;