hicbilmiyorum
HavaPersonel.Com
Take Off Jr sürecinde tarafına Genel Yetenek ve İngilizce testi ulaşmamış olan var mı? Olumlu olumsuz hiçbir şekilde dönüş yok.
Daha erken 1-2 hafta içinde gelirTake Off Jr sürecinde tarafına Genel Yetenek ve İngilizce testi ulaşmamış olan var mı? Olumlu olumsuz hiçbir şekilde dönüş yok.
Genel yetenek ve inglizce sınıvından sonra bana Online İngilizice Mülakatı için mail geldi.Take Off Jr sürecinde tarafına Genel Yetenek ve İngilizce testi ulaşmamış olan var mı? Olumlu olumsuz hiçbir şekilde dönüş yok.
take off jr mı? take off 101 mi?Genel yetenek ve inglizce sınıvından sonra bana Online İngilizice Mülakatı için mail geldi.
Az önce de hafta sonu için bir link daha gönderdiler ama hangi konulardan sınav olacağı yazmıyor.
Bilgisi olan var mı ?
take off jr değildir o 101 dirGenel yetenek ve inglizce sınıvından sonra bana Online İngilizice Mülakatı için mail geldi.
Az önce de hafta sonu için bir link daha gönderdiler ama hangi konulardan sınav olacağı yazmıyor.
Bilgisi olan var mı ?
Take Off Sr. (gelir yönetimi) online sınava perşembe günü grmiştim pazartesi online ingilizce mülakat daveti geldi.take off jr değildir o 101 dir
ben de hiçbir dönüş almadım henüzTake Off Jr sürecinde tarafına Genel Yetenek ve İngilizce testi ulaşmamış olan var mı? Olumlu olumsuz hiçbir şekilde dönüş yok.
Sizin bahsettiğiniz ilan tecrübeliler için açıkan ilanTake Off Sr. (gelir yönetimi) online sınava perşembe günü grmiştim pazartesi online ingilizce mülakat daveti geldi.
Bugün de Assesment Center dan video mülakat daveti geldi ama hangi konu hakkında olduğu yazmıyor. Kişilik envanteri olabilir mi acaba
bana da geldi şimdiDeğerli Adayımız,
Take-Off Jr. 2024 (Lisans Son Sınıf Öğrencileri ve Yeni Mezunlar) ilan süreci kapsamında Online Test Uygulamaları “HRPeak: Online Assessment Center’’ firması tarafından e-posta yoluyla 15 Mart 2024 Cumagünü (yarın) tarafınıza iletilecek olup, sınavlar 16 Mart 2024 Cumartesi 09:00 – 18 Mart 2024 Pazartesi 23:30 saatleri arasında aktif olacaktır. (Sınava sadece belirtilen saat aralığında erişim sağlanabilir.) Tarafınıza noreply@hrpeak.commm adresi üzerinden gönderilecek e-postada, uygulamaya erişim sağlanacak link, gerekli bilgi ve yönlendirmeler yer alacaktır.
Genel Yetenek Testi 32 soru 25 dakika ve İngilizce Testi 32 soru 40 dakika olacak şekilde gerçekleşecektir.
Genel Yetenek Testi sözel, tablo ve grafik okuma, sayısal ve soyut kavrama boyutlarından oluşurken;
İngilizce Testi dinleme, kelime bilgisi, dil bilgisi ve okuduğunu anlama boyutlarından oluşmaktadır.
matematik, sözel, mantık, grafik ve tablo okuma tarzı sorular çıkıyor. internet üzerinde benzer sorular var ama tabi thyninki çok daha zorlayıcı. en azından fikir olması açısından bir göz gezdirebilirsiniz internetteki sorularaGenel yetenek sınavı nasıl oluyor bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?
ben baktım ama benzer sorular bulamadım. siz buyduysanız link yada soru paylaşabilir misiniz?matematik, sözel, mantık, grafik ve tablo okuma tarzı sorular çıkıyor. internet üzerinde benzer sorular var ama tabi thyninki çok daha zorlayıcı. en azından fikir olması açısından bir göz gezdirebilirsiniz internetteki sorulara
Hayır gelmedi mutlaka gelir amaArkadaşlar sınav linki geldi mi mail olarak tarafınıza dün gelen mesajda bugün gün içinde gönderilecek diyordu
10 martta kalktıBunun ilanı kalktı mı?
Gelmedi, akşama kadar bekleyeceğiz artıkArkadaşlar sınav linki geldi mi mail olarak tarafınıza dün gelen mesajda bugün gün içinde gönderilecek diyordu
Bana bugün 17.16 da geldiArkadaşlar sınav linki geldi mi mail olarak tarafınıza dün gelen mesajda bugün gün içinde gönderilecek diyordu