THY Take Off Jr 2024 Mülakat Süreçleri Hakkında

• Konbuyu başlatan sngrr
  • Başlangıç tarihi
S

sngrr

HavaPersonel.Com
Herkese selamlar,

Take Off JR'da en son Mayıs ayında grup mülakatına katılmış ve o günden bugüne olumlu olumsuz herhangi bir dönüş almamış (Bu zaman zarfında süreçle ilgili bilgi almak için attığım iki maile de 'değerlendirmelerimiz devam ediyor' yanıtı aldım) birisi olarak sürece dair kafa karışıklığımı gidermek adına ve de gördüğüm kadarıyla benim durumumda olan birçok arkadaşa yardımcı olabilecek bir diyalog kurulması için bu konuyu açmak istedim.

Öncelikle 'Pazarlama' departmanına başvurmuş olduğumu belirteyim. Halihazırda bu departmana başvurmuş ve grup mülakatı sonrasındaki süreçlere devam etmiş veya etmekte olan arkadaşların dönüşleri benim için ekstra kıymetli. Çünkü Take Off JR'a farklı departmanlardan başvuran arkadaşların farklı aşamalarda olduğunu biliyorum, bu konuda şirketten de işleyiş hakkında bir bilgi edinemediğim için güncel durumu anlayabilmek adına durumunuzu veya bildiklerinizi paylaşabilir misiniz? Bu noktada daha önceden THY'nin farklı işe alım süreçlerinde deneyimi olan arkadaşların da dönüşlerini bekliyorum.

Bunun yanı sıra farklı departmanların mülakat süreçleri arasında bu kadar zaman farkı olması normal midir, büyük şirketlerde gecikmeler olabiliyor evet ama yine de yukarıda belirttiğim şekilde dönüş almış olmam kendi adıma beklentiyi ve kafa karışıklığını maalesef aynı anda sürdürüyor...

Kendi adıma öğrenmek istediklerim bunlar, dönüşlerinizi bekliyor olacağım.

Sürecin katılan herkese en hayırlı olacak şekilde sonuçlanmasını dilerim, herkese başarılar.

P

pingpong

HavaPersonel.Com
Merhaba, Take off jr kurul mülakatları başladı. Grup mülakatından sonra dönüş almadıysanız olumsuz olabilir. Fonksiyon fark etmeksizin süreci devam ettirdiler çünkü

medici

medici

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Herkese selamlar,

Take Off JR'da en son Mayıs ayında grup mülakatına katılmış ve o günden bugüne olumlu olumsuz herhangi bir dönüş almamış (Bu zaman zarfında süreçle ilgili bilgi almak için attığım iki maile de 'değerlendirmelerimiz devam ediyor' yanıtı aldım) birisi olarak sürece dair kafa karışıklığımı gidermek adına ve de gördüğüm kadarıyla benim durumumda olan birçok arkadaşa yardımcı olabilecek bir diyalog kurulması için bu konuyu açmak istedim.

Öncelikle 'Pazarlama' departmanına başvurmuş olduğumu belirteyim. Halihazırda bu departmana başvurmuş ve grup mülakatı sonrasındaki süreçlere devam etmiş veya etmekte olan arkadaşların dönüşleri benim için ekstra kıymetli. Çünkü Take Off JR'a farklı departmanlardan başvuran arkadaşların farklı aşamalarda olduğunu biliyorum, bu konuda şirketten de işleyiş hakkında bir bilgi edinemediğim için güncel durumu anlayabilmek adına durumunuzu veya bildiklerinizi paylaşabilir misiniz? Bu noktada daha önceden THY'nin farklı işe alım süreçlerinde deneyimi olan arkadaşların da dönüşlerini bekliyorum.

Bunun yanı sıra farklı departmanların mülakat süreçleri arasında bu kadar zaman farkı olması normal midir, büyük şirketlerde gecikmeler olabiliyor evet ama yine de yukarıda belirttiğim şekilde dönüş almış olmam kendi adıma beklentiyi ve kafa karışıklığını maalesef aynı anda sürdürüyor...

Sürecin katılan herkese en hayırlı olacak şekilde sonuçlanmasını dilerim, herkese başarılar.
Merhaba hocam, surecte grup mulakati sonrasi ingilizce mulakat ve son olarak da kurul mulakati oluyor, suan sanirim cogu katilimciya kurul mulakati linkleri geliyor ve girenler de oldu kurul mulakatina surec sanirim agustos ile eylul basi arasi aktif devam edecek. Fonksiyon farketmeksizin sureci devam ettirdiler diye biliyorum ben de.

S

sngrr

HavaPersonel.Com
Tekrardan merhaba,

Bugün insan kaynaklarına attığım maile tekrardan 'değerlendirmelerimiz devam ediyor' şeklinde yanıt aldım, çok ilginç gerçekten. Daha önce kontrol ettiğimde olumsuz dönüş yapılan birçok kişi olduğunu görmüştüm, benim durumum hala bu şekilde. Diğer yandan sizin de belirttiğiniz gibi süreç takvime göre ilerliyorsa benim için 2 basamak geçmiş durumda hali hazırda. Ne düşünmem nasıl bir beklenti içerisinde olmam gerektiğini anlayabilmiş değilim bu süreç adına. Belki 'Marka ve Müşteri Fonksiyonu' ve spesifik olarak pazarlama için (varsa) süreci devam eden birilerine ulaşabilsek iyi olabilirdi.

Ü

Üye silindi 10217

Herkese selamlar,

İyi günler, acaba hangi aşamada departmanınıza başvurdunuz acaba? Kurul mülakatı emailimi bugün aldım ama bu sürece kadar kimse bana departman vs sormadı. Teşekkürler.

Konuyu okuyanlar;