THY Take Off International Hakkında

• Konbuyu başlatan Usame
  • Başlangıç tarihi
U

Usame

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, ben Take-Off International Program için başvurdum ve şimdi son mülakata gireceğim. Ancak şöyle bir durum var: Bu yaz mezun olacaktım ve ağustos ayında diplomamı alacaktım, fakat bir ders için yaz okuluna gitmem gerekiyor. THY tarafından kabul edilirsem, diplomamı biraz geç verebilir miyim? Öyle bi şansı var mı. Eylül ayında diploma alacağım. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?"

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba arkadaşlar, ben Take-Off International Program için başvurdum ve şimdi son mülakata gireceğim. Ancak şöyle bir durum var: Bu yaz mezun olacaktım ve ağustos ayında diplomamı alacaktım, fakat bir ders için yaz okuluna gitmem gerekiyor. THY tarafından kabul edilirsem, diplomamı biraz geç verebilir miyim? Öyle bi şansı var mı. Eylül ayında diploma alacağım. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı?"
Bu konu tamamen şirket İnisiyatifinde olduğu için onlara danışmalısınız

U

Unknown1111

HavaPersonel.Com
merhaba kurul mülakate girdiniz mi nasıl oldu bana yardım eder misiniz

U

Usame

HavaPersonel.Com
Mülakat kolaydı, zor değildi, sadece kendi hakkında sordular sordular ve neden Türk hava yollarına başvurdunuz? hiç bu alanda çalıştın mı? ve CV'den bazı sorular sordular.

U

Usame

HavaPersonel.Com
Hangi alanda başvurdunuz? Ve sizi mülakat için mail daha gelmedi mi? Bizim geçen hafta mülakat oldu.

U

Unknown1111

HavaPersonel.Com
Mülakat kolaydı, zor değildi, sadece kendi hakkında sordular sordular ve neden Türk hava yollarına başvurdunuz? hiç bu alanda çalıştın mı? ve CV'den bazı sorular sordular.
cv yaninda aldininz mi . ben girmedim henuz yeni mail aldim iki gun once . ben pazarlama ve satis alaninda basvuru yaptim

U

Unknown1111

HavaPersonel.Com
Hangi alanda başvurdunuz? Ve sizi mülakat için mail daha gelmedi mi? Bizim geçen hafta mülakat oldu.
mülakat turkca mıydı yoksa - CV derken online yaptığımız basvuru mu çünkü biz CV yüklemedik zaten

U

Usame

HavaPersonel.Com
Yanımda hiç bir belge götürmedim, başvuru yaparken saten sistemde yazdığımız şeylerden sordular, önceden çalıştığımız yer ve iş hakkında

U

Usame

HavaPersonel.Com
mülakat turkca mıydı yoksa - CV derken online yaptığımız basvuru mu çünkü biz CV yüklemedik zaten
Merhaba umarım mulaktiniz iyi geçmiştir, şey sormak istedim, sizinle beraber kaç kişiydi mülakat için?

U

Unknown1111

HavaPersonel.Com
Merhaba umarım mulaktiniz iyi geçmiştir, şey sormak istedim, sizinle beraber kaç kişiydi mülakat için?
take-off international programdan tek ben vardım orda benimle başka kişi girmedi
Siz hiç haber aldınız mı ?

U

Usame

HavaPersonel.Com
Şimdiye kadar hiç haber yok, 2 kisi daha tanıyorum onlara da hiç bir email gelmedi

U

Usame

HavaPersonel.Com
Tebrikler, hayırlı olsun,
Sizin satış ve pazarlama fonksiyonuydu değil mi??

U

Unknown1111

HavaPersonel.Com
Tebrikler, hayırlı olsun,
Sizin satış ve pazarlama fonksiyonuydu değil mi??
Teşekkürler,Yok muhasebe ve mali kontrol bşk . Fonksiyon kurul mülakatında değişiklik yaptırıldı

Konuyu okuyanlar;