Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 19812

Merhaba değerli adaylar,

16 Eylül’de Video Bazlı Yetkinlik Değerlendirmesine katıldım. Taahhütnameyi birkaç gün sonra fark edip doldurdum ve ad-soyad kısmına imzamı atarak 20 Eylül'de kariyer sayfasına yükledim. Bununla ilgili olarak KABINISTIHDAM’a mail attım.

Bana şu şekilde dönüş yaptılar:
“İlgili kontroller sağlanacak olup, gerekli görüldüğü hallerde tarafınıza dönüş sağlanabilecektir.”

Herhangi bir sorun olsaydı bildirirlerdi diye düşünüyorum ama yine de emin olamıyorum. Sizce imza yerine sadece ad-soyad yazıp yeniden yüklemem gerekir mi?

Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Merhaba değerli adaylar,

16 Eylül’de Video Bazlı Yetkinlik Değerlendirmesine katıldım. Taahhütnameyi birkaç gün sonra fark edip doldurdum ve ad-soyad kısmına imzamı atarak 20 Eylül'de kariyer sayfasına yükledim. Bununla ilgili olarak KABINISTIHDAM’a mail attım.

Bana şu şekilde dönüş yaptılar:
“İlgili kontroller sağlanacak olup, gerekli görüldüğü hallerde tarafınıza dönüş sağlanabilecektir.”

Herhangi bir sorun olsaydı bildirirlerdi diye düşünüyorum ama yine de emin olamıyorum. Sizce imza yerine sadece ad-soyad yazıp yeniden yüklemem gerekir mi?

Yardımcı olursanız çok sevinirim!
Merhaba, ben de ıslak imza atmıştım mail de iletmedim sadece sayfaya yüklemiştim, bir sorun olmadı geçerli sayıldı

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba ben de 16 Eylul’de Ingilizce Video Bazli Yetkinlik Degerlendirmesine girdim fakat bana gelen herhangi bir taahhutname yok. Kac gun sonrasinda gelmisti size

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Bugün olumlu mail geldi demek ki sorun olmamış. Bütün adaylara iyi şanslar diliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.