Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
3 Tem 2025
5
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar, Take-Off Cabin (Tecrübesiz) Kadın ilanı için İngilizce test ve video bazlı yetkinlik değerlendirmesini geçtim. Daha sonra eksik belgelerim olduğu yönünde bir mail aldım ve belirtilen belgeleri sisteme yükledim. Ancak üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen bir dönüş alamadım. Bugün fark ettim ki, Video Bazlı Yetkinlik Değerlendirmesi (İngilizce) Taahhütnamesi’ni sisteme yüklemeyi unutmuşum. Değerlendirme için gelen mailde taahhütnameyi sisteme yüklemeyen adayların sürecinin sonlandırılacağı yazıyormuş. Bana sınavdan olumlu dönüş aldıktan sonra gelen eksik belge mailinde ise taahhütnameye dair bir bilgi verilmemişti fakat yine de emin olamadım.
Sizce bu durum belge kontrolü aşamasında sürecin durmasına sebep olmuş olabilir mi? Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ben de taahhütnameyi sınava girdikten sonra fark etmiştim mail attığımda sisteme yüklememin yeterli olduğunu söylemişlerdi ama ben çok zaman geçmeden fark etmiştim bence mail atıp sorabilirsin

• Like
Tepkiler: Leylaadalı1
Merhaba arkadaşlar, Take-Off Cabin (Tecrübesiz) Kadın ilanı için İngilizce test ve video bazlı yetkinlik değerlendirmesini geçtim. Daha sonra eksik belgelerim olduğu yönünde bir mail aldım ve belirtilen belgeleri sisteme yükledim. Ancak üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen bir dönüş alamadım. Bugün fark ettim ki, Video Bazlı Yetkinlik Değerlendirmesi (İngilizce) Taahhütnamesi’ni sisteme yüklemeyi unutmuşum. Değerlendirme için gelen mailde taahhütnameyi sisteme yüklemeyen adayların sürecinin sonlandırılacağı yazıyormuş. Bana sınavdan olumlu dönüş aldıktan sonra gelen eksik belge mailinde ise taahhütnameye dair bir bilgi verilmemişti fakat yine de emin olamadım.
Sizce bu durum belge kontrolü aşamasında sürecin durmasına sebep olmuş olabilir mi? Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Siz söyledikten sonra farkettim. Ben de yüklemişim. Ama bana tarih vererek çağırdılar. Bu durumda bununla alakalı değil yoğunluktan dolayı yüzyüze görüşmeniz ertelenmiştir. Şu an tarihe ne yazacağımı bilmedigimden yüklemedim, gidince sormayı düşünüyorum

• Like
Tepkiler: Leylaadalı1
Siz söyledikten sonra farkettim. Ben de yüklemişim. Ama bana tarih vererek çağırdılar. Bu durumda bununla alakalı değil yoğunluktan dolayı yüzyüze görüşmeniz ertelenmiştir. Şu an tarihe ne yazacağımı bilmedigimden yüklemedim, gidince sormayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim yanıt için🙏🏼 Ben de bu yüzden elendim diye düşünüp çok üzülmüştüm.

• Like
Tepkiler: seyycee
Bende hala mülakat maili bekliyorum. Evraklarımda tam yüklendi sisteme. Yoğunluktan olduğunu düşünüyorum. 2024 adaylarından 5 ay bekleyenler olmuş. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

Bugün saat 16:15 te 1 Ekim’e mülakat maili aldım. Online envanter maili farklı gün mü geliyor acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.