Pozisyon veya İlan Adı
Take off cabin tecrübesiz kadın
31 Ağu 2025
2
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba take off cabin tecrübesiz kadın için başvuru yapmıştım sınava girdim başarılı oldum fakat video mülakata bazı sebeplerden dolayı katılamadım bu yüzden sürecim olumsuz değerlendirildi başvuru hala sistemde açık ve ben tekrar başvuru yapmak istiyorum fakat sistemde başvurum yayında görünüyor başvuruyu silemiyorum sil seçeneği yok, yapay zeka çevik ile konuştum fakat yardımı dokunmadı, ne yapabilirim bir fikri olan ya da aynı süreci yaşamış olan var mı?

Merhaba, mevcut ilana olan başvurunuzun olumsuz olarak sonuçlandırılması nedeniyle aynı ilana ikinci kez başvuru yapamazsınız. Bir sonraki açılacak olan ilanı beklemeniz gerekmektedir

THY'ndan 3-4 eylülde online ingilizce test sınavına girmek için mail geldi. Online ingilizce video mülakatı , ingilizce test sınavından ne kadar süre sonra oluyor genelde ?

Bir sürü mesaj var diyorsunuz fakat ben bu mesajların hiçbirini göremedim. Bu şekilde bir cümle yazmak yerine forumda yazılan ve sizin bildiğiniz bilgileri buraya yazmanız sadece benim için değil bu ilana başvuran herkes için çok daha faydalı olacaktır. Tekrar soruyorum ; online İngilizce test sınavında nasıl sorular geliyor ?

Merhaba, mevcut ilana olan başvurunuzun olumsuz olarak sonuçlandırılması nedeniyle aynı ilana ikinci kez başvuru yapamazsınız. Bir sonraki açılacak olan ilanı beklemeniz gerekmektedir
Online İngilizce testine bugün giricem . Nasıl sorular geliyor ? Bu konuda bilgi verebilir misiniz ?

Merhaba take off cabin tecrübesiz kadın için başvuru yapmıştım sınava girdim başarılı oldum fakat video mülakata bazı sebeplerden dolayı katılamadım bu yüzden sürecim olumsuz değerlendirildi başvuru hala sistemde açık ve ben tekrar başvuru yapmak istiyorum fakat sistemde başvurum yayında görünüyor başvuruyu silemiyorum sil seçeneği yok, yapay zeka çevik ile konuştum fakat yardımı dokunmadı, ne yapabilirim bir fikri olan ya da aynı süreci yaşamış olan var mı?
Bugün online ingilizce test sınavına gireceğim . Sınavda nasıl sorular geliyor , bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.