Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 19812

Merhaba, 2019 yılında sağlık kayıtlarımda şu tanılar yer alıyor:

19.04.2019: N92.6 – Düzensiz menstrüasyon, tanımlanmamış

21.06.2019: N92.6 – Düzensiz menstrüasyon, tanımlanmamış

17.07.2019: N83.2 – Ovarian kistler, diğer ve tanımlanmamış

Benim gibi geçmişte ‘tanımlanmamış’ sağlık muayeneleri olan bir adayın, sağlık sürecinde herhangi bir sorun yaşama ihtimali sizce nedir? Görüşleriniz çok önemli.

uzun süreli ilaç kullandıysanız muhtemelen soracaklardır. muayene esnasında karşılıklı soru sorabilirsiniz kendinizi açıklama şansı da veriyorlar. tanısı konmuş sıkıntılı bir hastalığınız yoksa muhtemelen sorun etmeyeceklerdir en kötü ihtimalle ek tetkik isterler diye umuyorum. benim de tanımlanmamış çarpıntı tanım vardı ek tetkik istediler benden.

uzun süreli ilaç kullandıysanız muhtemelen soracaklardır. muayene esnasında karşılıklı soru sorabilirsiniz kendinizi açıklama şansı da veriyorlar. tanısı konmuş sıkıntılı bir hastalığınız yoksa muhtemelen sorun etmeyeceklerdir en kötü ihtimalle ek tetkik isterler diye umuyorum. benim de tanımlanmamış çarpıntı tanım vardı ek tetkik istediler benden.
Uzun süreli ilaç kullanımım olmadı ve yaşadığım durum ciddi olmamakla birlikte, neyse ki kendiliğinden geçti. O tarihten bu yana da benzer bir sorunla karşılaşmadım. Cevabınız ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: hllkk
rica ederim inşallah sorunsuz atlatırız süreçleri, başarılar❤️

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.