Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 19812

Merhaba, özgeçmiş eklentilerime yüklediğim SGK Tescil ve Hizmet Dökümü belgesini telefondan indirdiğimde kelimeler boşluk olarak görünüyor. Ama bilgisayardan indirdiğimde hiçbir sorun olmuyor. Bu sadece SGK belgesinde oluyor; Transkript ve Adli Sicil belgelerinde böyle bir problem yok. Bugün belge yüklemenin son günü olduğu için yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, özgeçmiş eklentilerime yüklediğim SGK Tescil ve Hizmet Dökümü belgesini telefondan indirdiğimde kelimeler boşluk olarak görünüyor. Ama bilgisayardan indirdiğimde hiçbir sorun olmuyor. Bu sadece SGK belgesinde oluyor; Transkript ve Adli Sicil belgelerinde böyle bir problem yok. Bugün belge yüklemenin son günü olduğu için yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba buyrun detaylıca anlattım. Ben bu şekilde yaptım ve oldu sistem de kabul etti.

Büyük ihtimalle Thy sitesi Türkçe karakter okuyamıyordur. Ben de şu şekilde çözdüm. Pdf’i bilgisayarımda açtım. (Adobe Acrobat Reader ile) Sonra Yazdır → Pdf olarak kaydet seçeneğini kullandım. Sonra yeniden THY sitesine yükledim.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 19812
Büyük ihtimalle Thy sitesi Türkçe karakter okuyamıyordur. Ben de şu şekilde çözdüm. Pdf’i bilgisayarımda açtım. (Adobe Acrobat Reader ile) Sonra Yazdır → Pdf olarak kaydet seçeneğini kullandım. Sonra yeniden THY sitesine yükledim.
İyi akşamlar, bu şekilde özgeçmiş eklentilerine girip telefondan indirdiğinizde dosya eksiksiz mi görünüyor? Çünkü dediğim gibi bilgisayar/laptop üzerinden indirdiğimde herhangi bir sorun yok ancak telefondan indirdiğimde problem oluyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.