Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

pedestrian

Üye
19 Tem 2025
42
8
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba ben 2 ay önce iş başvurusu yapmıştım 2 yıllık hizmet sektörü deneyimi isteniyordu benim 1 yıllık tecrübem vardı ama şansımı denemek istedim ve başvurdum bugün ''Online İngilizce Test Bilgilendirmesi'' maili geldi ve haftasonu online sınava gireceğim, sormak istediğim şey beni 1 yıllık tecrübemle kabul mu etmişler yoksa sınavı geçsem bile süreç ilerleyince deneyim yüzünden elenecek miyim? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba ben 2 ay önce iş başvurusu yapmıştım 2 yıllık hizmet sektörü deneyimi isteniyordu benim 1 yıllık tecrübem vardı ama şansımı denemek istedim ve başvurdum bugün ''Online İngilizce Test Bilgilendirmesi'' maili geldi ve haftasonu online sınava gireceğim, sormak istediğim şey beni 1 yıllık tecrübemle kabul mu etmişler yoksa sınavı geçsem bile süreç ilerleyince deneyim yüzünden elenecek miyim? Teşekkür ederim.
Sürecin ilerleyen aşamalarında, ilan şartlarını taşıyıp taşımadığınız muhakkak tekrardan kontrol edilecek.

• Like
Tepkiler: pedestrian
Evet, geri dönüş bende aldım.

Bilmiyorum ya, girsem mi girmesem mi. Hipotiroid hastasıyım, genetik, anneanneden geçmiş. Düşük dozajlı ilaç kullanıyorum, e nabız da tanım var. T3-T4 temiz, TSH uzun süredir stabil. Ama lamı cimi olmaksızın, hiçbir değere faktöre bakmaksızın eliyorlar diye duyuyorum...

Ama bir yanım da diyor ki denemekten en fazla ne kadar zarar gelebilir? Online olsun, yüzyüze olsun, ingilizce ve yetenek sınavlarında gayet başarılı olacağıma inanıyorum. Buna rağmen, ayrıca ilaç dozajının düşük olması olsun değerlerin sağlıklı olması olsun, yinede hiçbir af özür iltimas gösterilmez mi?

Forumda hipotiroid yüzünden elenen, bu hastalıktan müzdarip olan çoğu kişi var, ve size soruyorum siz benim yerimde olsanız sınava katılır mıydınız? Sizce ne yapmalı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.