Take-Off Cabin (2.Yabancı Dil Bilen) başvurumu temmuz civarlarında yapmıştım sonrasında İngilizce sınavını geçtim onun onayı geldi ondan sonrasında İngilizce video sınavında geçtim ondan da olumlu cevap aldım. HAGB kararım vardı. 19 Kasım'da onun 1. derece mahkeme gerekçeli kararı istendi. PDF formatında yükledim. 5 Aralık tarihinde Gerçekleştirilen kontroller sonucunda, talep edilen belgelerin tümünü veya eksik yükleme nedeniyle, sürecinize bu aşamada devam edemeyeceğinizi üzülerek bildiririz. Bu şekilde bir cevap maili aldım. Ama benim 2 adet mail arşivim bulunmakta. Video İngilizce sınavına kadar sadece kabin istihdam maili üzerinden iletişime geçiyorlardı. Video İngilizce sınavına olumlu olarak tamamladıktan sonra. Thy insan kaynakları tarafından bir mail aldım. Özgeçmiş eklerine adli sicil kaydı arşivli adli sicil kaydı SGK hizmet dökümü askerlik transkript belgeleri yüklememi isteyen bir mail almıştım henüz o maile bir cevap gelmedi ama THY istihdam mailinden sürecimin devam ettirilemeyeceğine dair mail geldi. Diğer tarafta beklediğim mülakat tarihi vardı ona henüz bir cevap gelmedi böyle bir durum yaşayanınız var mı.