Pozisyon veya İlan Adı
Take-Off Cabin (2.Yabancı Dil Bilen)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ghostcc

Üye
5 Ara 2025
4
0
0
Meslek
Kabin
Take-Off Cabin (2.Yabancı Dil Bilen) başvurumu temmuz civarlarında yapmıştım sonrasında İngilizce sınavını geçtim onun onayı geldi ondan sonrasında İngilizce video sınavında geçtim ondan da olumlu cevap aldım. HAGB kararım vardı. 19 Kasım'da onun 1. derece mahkeme gerekçeli kararı istendi. PDF formatında yükledim. 5 Aralık tarihinde Gerçekleştirilen kontroller sonucunda, talep edilen belgelerin tümünü veya eksik yükleme nedeniyle, sürecinize bu aşamada devam edemeyeceğinizi üzülerek bildiririz. Bu şekilde bir cevap maili aldım. Ama benim 2 adet mail arşivim bulunmakta. Video İngilizce sınavına kadar sadece kabin istihdam maili üzerinden iletişime geçiyorlardı. Video İngilizce sınavına olumlu olarak tamamladıktan sonra. Thy insan kaynakları tarafından bir mail aldım. Özgeçmiş eklerine adli sicil kaydı arşivli adli sicil kaydı SGK hizmet dökümü askerlik transkript belgeleri yüklememi isteyen bir mail almıştım henüz o maile bir cevap gelmedi ama THY istihdam mailinden sürecimin devam ettirilemeyeceğine dair mail geldi. Diğer tarafta beklediğim mülakat tarihi vardı ona henüz bir cevap gelmedi böyle bir durum yaşayanınız var mı.

Bugün Take-Off Cabin (2.Yabancı Dil Bilen) başvurusundan olumlu mail geldi sadece bir belgeyi eklemeyi unutmuş olabilir misin özgeçmişe?

• Like
Tepkiler: ghostcc
Bugün Take-Off Cabin (2.Yabancı Dil Bilen) başvurusundan olumlu mail geldi sadece bir belgeyi eklemeyi unutmuş olabilir misin özgeçmişe?
Adli sicil ve arşivli sicil (tek belge)
Transkript
SGK hizmet dökümü
Askerlik belgesi
Bunları yüklemiştim öz geçmiş eklerine mülakat sürecine geçmeden önce istemişlerdi son gelen mailin gönderildiği mail adresi farklıydı ilk mailleşmeler thykabinistihdam son mail THY insan kaynaklariylaydi ( mülakat öncesi yüklenecek belgeler için gelen )

Çok tebrik ederim. Umarım sizin için güzel bir süreç olur. İkinci yabancı dil sınavının süreç içerisinde ne zaman gerçekleştiği ve ne tarz sorular sorulduğu hakkında paylaşımda bulunabilirseniz çok yardımcı olacaktır. Şimdiden teşekkürler!

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.