Tailwind kabin memuru alımı

• Konbuyu başlatan BA9
  • Başlangıç tarihi
B

BA9

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar, tailwind bu gün 9-12 ocak tarihinde mülakata davet edeceklerine dair mail atmış. Davet alan ve maaşlar hakkında bilgisi olan var mı

K

khalessi

HavaPersonel.Com
ben de başvurdum her hangi bir mail almadım

K

Karşıma1DahaÇıkma

HavaPersonel.Com
HALEN YOK :) ya beklemekten yaşlandım gerçekten yeter :))) tk dan bekliyorum gelmiyor her yerden bekliyorum ömrümden ömür gitti
Valla kardes benim de öyle, pegasus, sunexpress sonra bu gibi firmalar hiçbiri başvurumu görüntülemedi bile. İnsanın canı sıkılıyor mülakata bile giremiyoruz.

B

BA9

HavaPersonel.Com
Valla kardes benim de öyle, pegasus, sunexpress sonra bu gibi firmalar hiçbiri başvurumu görüntülemedi bile. İnsanın canı sıkılıyor mülakata bile giremiyoruz.
İnanın ne kadar heyecanlı olduğunuzu anlıyorum ben tecrübeli olduğum için belki bana daha erken dönmüş olabilirler. O nedenle büyük- küçük şirket ayrımı yapmadan bir firmaya girmeye bakın daha sonra şirket değiştirmek kolay oluyor

K

Karşıma1DahaÇıkma

HavaPersonel.Com
İnanın ne kadar heyecanlı olduğunuzu anlıyorum ben tecrübeli olduğum için belki bana daha erken dönmüş olabilirler. O nedenle büyük- küçük şirket ayrımı yapmadan bir firmaya girmeye bakın daha sonra şirket değiştirmek kolay oluyor
Heyecanlı değilim. Hiçbiri cv yi bile görüntüleyip dönüş bile yapmiyor ki hocam.

Konuyu okuyanlar;