B
BA9
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar, tailwind bu gün 9-12 ocak tarihinde mülakata davet edeceklerine dair mail atmış. Davet alan ve maaşlar hakkında bilgisi olan var mı
Hala size gelen mail yok mu ?ben de başvurdum her hangi bir mail almadım
HALEN YOK ya beklemekten yaşlandım gerçekten yeter )) tk dan bekliyorum gelmiyor her yerden bekliyorum ömrümden ömür gittiHala size gelen mail yok mu ?
Valla kardes benim de öyle, pegasus, sunexpress sonra bu gibi firmalar hiçbiri başvurumu görüntülemedi bile. İnsanın canı sıkılıyor mülakata bile giremiyoruz.HALEN YOK ya beklemekten yaşlandım gerçekten yeter )) tk dan bekliyorum gelmiyor her yerden bekliyorum ömrümden ömür gitti
İnanın ne kadar heyecanlı olduğunuzu anlıyorum ben tecrübeli olduğum için belki bana daha erken dönmüş olabilirler. O nedenle büyük- küçük şirket ayrımı yapmadan bir firmaya girmeye bakın daha sonra şirket değiştirmek kolay oluyorValla kardes benim de öyle, pegasus, sunexpress sonra bu gibi firmalar hiçbiri başvurumu görüntülemedi bile. İnsanın canı sıkılıyor mülakata bile giremiyoruz.
Heyecanlı değilim. Hiçbiri cv yi bile görüntüleyip dönüş bile yapmiyor ki hocam.İnanın ne kadar heyecanlı olduğunuzu anlıyorum ben tecrübeli olduğum için belki bana daha erken dönmüş olabilirler. O nedenle büyük- küçük şirket ayrımı yapmadan bir firmaya girmeye bakın daha sonra şirket değiştirmek kolay oluyor