Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

irmakoznn

Üye
21 Mar 2025
41
6
5
Merhaba profil doldurup dövme ve boy hakkında bilgi verdikten sonra otomatik olarak ingilizce Assessment linki gelmeyen var mı?her soruyu istenilen ve belirtilen şekilde isaretledim fakat geri dönüş alamadım otomatik olarak

Merhaba profil doldurup dövme ve boy hakkında bilgi verdikten sonra otomatik olarak ingilizce Assessment linki gelmeyen var mı?her soruyu istenilen ve belirtilen şekilde isaretledim fakat geri dönüş alamadım otomatik olarak
Merhaba profil doldurduktan sonra mi dövme ve boy kilo linki geliyor. Ben profil doldurdum ama boy kilo kismi yoktu

Merhaba ben freebirde geçen sene katıldım süreç aşırı hizzli ve uzun bir online süreci yer alıyor bir test bitiyor ertesi gün başkasını gönderiyorlar. Neyse ben tek tek hepsini geçtim en son ne kadar güvenirsin gibi bir test geldi türkçe tamamen ama şey hatta yapamazsın yani sorular şey daha önce hirsizlik yaptın mı ? Falan yapsan bile yapmadım dersin ve bu aşamadan sonra sürece son verildi hiç bir mantık bulamadım. Ya toplu değerlendiriyorlar yada bir ****** sistemi var

• Like
Tepkiler: tokito
Merhaba profil doldurduktan sonra mi dövme ve boy kilo linki geliyor. Ben profil doldurdum ama boy kilo kismi yoktu
selamlar bende aynı sekil profili doldurdum ama dövme ve boy kilo ile ilgili link göremedim. Profili tamamladıktan sonra bi tane mail gelmişti create your profile diye , o maile tıklayamadan profile completed maili geldi bende diğer gelen maili umursamadım tamamlandı diye sizde de mi aynı acaba merak ettim. (Bende ki son tarih 10.01.26 ydı yapamadım sırf o yüzden, ulaşabileceğim bir mail var mı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim)

Create your profile mailinizin icinde link varmis bende bugun fark ettim o linkte Nationality kısmı var boy kilo, dovme, yuzme biliyor musunuz, antalyada çalışabilir misiniz sorulari var.
selamlar bende aynı sekil profili doldurdum ama dövme ve boy kilo ile ilgili link göremedim. Profili tamamladıktan sonra bi tane mail gelmişti create your profile diye , o maile tıklayamadan profile completed maili geldi bende diğer gelen maili umursamadım tamamlandı diye sizde de mi aynı acaba merak ettim. (Bende ki son tarih 10.01.26 ydı yapamadım sırf o yüzden, ulaşabileceğim bir mail var mı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.