Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Peki vize başvurularında kabin memuru olmamız avantaj sağlar mı shengen vizesi rahatlıkla alabilir miyiz
Ben hiçbir vize başvurumdan red yemedim. Hepsini Almanya'dan aldım (Schengen). Şirket de başvurunuzda kullanmanız için almanca bir belge oluşturuyor. Herkes sorunsuz vizesini alıyor diye biliyorum bizim şirkette. Lufthansa alt şirketi olduğumuzdan ve maaşlar da türkiye ortalamasından iyi olduğundan olabilir.

1) Merhaba, maaşınızı Euro cinsinden mi alıyorsunuz?
2) Yer hizmetleri tecrübesi olan ve C2 seviyesinde İngilizce bilen biri; kabin memuru serüvenine ayak uydurabilir mi?
Ben hiçbir vize başvurumdan red yemedim. Hepsini Almanya'dan aldım (Schengen). Şirket de başvurunuzda kullanmanız için almanca bir belge oluşturuyor. Herkes sorunsuz vizesini alıyor diye biliyorum bizim şirkette. Lufthansa alt şirketi olduğumuzdan ve maaşlar da türkiye ortalamasından iyi olduğundan olabilir.

İzmirde başlayan kabin memurunun ortalama kazancı ne kadardır bilgi verebilir misiniz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.