Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Selamlar Sunexpress'de tecrübeli kabin memuruyum, mülakat ve çalışma şartları hakkında sorularınızı bu başlık altında elimden geldiğince yanıtlayabilirim. 10 yıldan fazladır uçuyorum ve her base'de çalıştım.

Herkese şimdiden başarılar.
Merhabalar öncelikle nezaketiniz için teşekkürler. Klasik bir soru olacak ama mülakat için verebileceğiniz tavsiyeler, dikkat etmemiz gereken püf noktalar varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Merhabalar öncelikle nezaketiniz için teşekkürler. Klasik bir soru olacak ama mülakat için verebileceğiniz tavsiyeler, dikkat etmemiz gereken püf noktalar varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Tabii ki, öncelikle bizim şirkette diğer şirketlerden de öte bir "güler yüz" takıntısı vardır. Üzerinize gelinecek, ters şeyler söylenecek asla güleryüzü düşürmemeniz lazım. Böyle abartılı, dişleri göstere göstere falan gülümseyin. Tabii bu gülüş sahte olmamalı, gözler de gülmeli yani aynı zamanda ortamdan da keyif alıyor olmalısınız. Aura falan da önemli yani. İngilizceyi akıcı konuşun, tense hataları olabilir ama yapay ve donuk konuşmayın. Benim tavsiyem değişik kelime kullanmaya çalışmak yerine, kısa öz ve basit cümle yapılarıyla akıcı konuşmaya çalışın.

Tabii ki, öncelikle bizim şirkette diğer şirketlerden de öte bir "güler yüz" takıntısı vardır. Üzerinize gelinecek, ters şeyler söylenecek asla güleryüzü düşürmemeniz lazım. Böyle abartılı, dişleri göstere göstere falan gülümseyin. Tabii bu gülüş sahte olmamalı, gözler de gülmeli yani aynı zamanda ortamdan da keyif alıyor olmalısınız. Aura falan da önemli yani. İngilizceyi akıcı konuşun, tense hataları olabilir ama yapay ve donuk konuşmayın. Benim tavsiyem değişik kelime kullanmaya çalışmak yerine, kısa öz ve basit cümle yapılarıyla akıcı konuşmaya çalışın.
Çok teşekkürler değerli yanıtınız için. Kesinlikle dikkat edeceğim. Emniyetli uçuşlar dilerim :)

Selamlar Sunexpress'de tecrübeli kabin memuruyum, mülakat ve çalışma şartları hakkında sorularınızı bu başlık altında elimden geldiğince yanıtlayabilirim. 10 yıldan fazladır uçuyorum ve her base'de çalıştım.

Merhaba, öncelikle böyle bir konu açarak paylaşım isteğinde bulunduğunuz için teşekkür ediyoruz. Üyelerimiz adına aşağıdaki soruları sormak istiyorum. Şimdiden cevabınız için teşekkür ediyor, kariyer hayatınızda başarılar diliyorum.
  1. Güncel alımda Kabin Memuru olarak başlayan bir çalışan ortalama ne kadar süre içerisinde Kabin Amiri olarak çalışmaya başlamaktadır?
  2. Yine güncel alımda Kabin Memuru olarak başlayan bir çalışan, sizce hangi kriterler özelinde kadrolu olabilmektedir? Bu konuda Kabin Amirlerinin görüşleri üst yönetim tarafından dikkate alınıyor mu?
  3. SunExpress'in performans yönetim sisteminden memnun musunuz? Yani performansınıza göre adil bir şekilde ödüllendirildiğiniz söyleyebilir misiniz?
  4. SunExpress'in genel olarak kültürü ve çalışan deneyimi faaliyetlerinden memnun musunuz?
  5. Kariyerinize başka bir şirkette devam etmek varken neden SunExpress'te çalışmaya devam ediyorsunuz?

Ya ben her şeyi geçip sağlıktan tiroid yüzünden elendim o kadar hevesle bir sene bekledim eğitimdeki arkadasim benim icin sirketteki doktora sormuştu benim durumumu sorun olmaz demislerdi bir yil ilan açsınlar diye bekledim cünkü bir önceki sene ilanıma dönüş yapılmadı. her şeyi geçtim sağlıkta değerlerim normal olmasına rağmen on senedir geçemedim. hiç şansım var mıdır sizce hala yoksa sürec benim icin tamamen bitmis midir

Ya ben her şeyi geçip sağlıktan tiroid yüzünden elendim o kadar hevesle bir sene bekledim eğitimdeki arkadasim benim icin sirketteki doktora sormuştu benim durumumu sorun olmaz demislerdi bir yil ilan açsınlar diye bekledim cünkü bir önceki sene ilanıma dönüş yapılmadı. her şeyi geçtim sağlıkta değerlerim normal olmasına rağmen on senedir geçemedim. hiç şansım var mıdır sizce hala yoksa sürec benim icin tamamen bitmis midir
bu biraz sağlık süreciyle alakalı ama yine de on senedir tecrübenize güvenerek sormak istedim

Merhabalar öncelikle başarılarınızın devamını diliyorum, mülakattan sonraki süreç nasıl ilerliyor? Perşembe günü mülakattan sonra referans maili aldım, referans bilgilerimi ve ön sağlım formunu doldurdum ancak henüz bir mail almadım. Dört gözle bekliyorum sonraki süreçleri acele mi ediyorum? Bu süreç hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Selamlar bize roleplay sırasında neler yapmamız ve nasıl cevaplar vermemiz konusunda yardımcı olur musunuz sanırım bir çoğumuz en çok roleplay kısmından çekiniyor çünkü diğer adayların söylediğine göre bulduğumuz çözümü beğenmeyip sorun yaratmaya devam ediyorlarmış (yolcu gözüyle yani) Kendi tecrübelerinizden de yola çıkarak uçakta karşılaştığınız olumsuz durumlara nasıl tepkiler veriyorsunuz ve müşteri memnuniyeti için ne tür inisiyatifler alınabiliyor (ikram tarzında veya koltuk değişimine müsaade etmek?)

• Like
Tepkiler: gunes

Merhaba, ankara basei özellikle istediğimi belirttim ve vermişler . Ankara base hakkında düşünceleriniz neler ya da bana önerebileceginiz bir şey var mı bu konu hakkında.. Teşekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.