Sunexpress ********

swipe55

HavaPersonel.Com
Kabin memuru arkadaşım bana ******** oldu ben kendi mail adresimi ve isim soyisimi yazdım fakat sonra ona aday bulunamadı diye mail gelmiş sorunu nedir ?

ferhat07

HavaPersonel.Com
Kabin memuru arkadaşım bana ******** oldu ben kendi mail adresimi ve isim soyisimi yazdım fakat sonra ona aday bulunamadı diye mail gelmiş sorunu nedir ?
Merhaba, kabin memuru arkadaşınız Sunexpress’te mi kabin memurluğu yapmakta?

heves

HavaPersonel.Com
Aynı sorun bende de oldu, ref olan arkadaşım ik'yı arayıp durumu sordu normalmiş. Olağan süreç ilerliyormuş sistem peyderpey başvuruları değerlendirmeye alıp sınavları yolluyormuş. Sanırım özgeçmiş görüntülenip de sınav sürecine girdiğimiz takdirde ref'in bir yararı olacak. Şuan bir katkısı olmadığını düşünüyorum.

swipe55

HavaPersonel.Com
Anladım peki özgeçmişiniz görüntülendi mi

heves

HavaPersonel.Com
Görüntülendiyse, kısa sürede dönerler bence. Siz sınavlara mülakatlara hazırlanın derim. Bu seneki ilandan mı görüntülenme? Bazı kişilere geçen ilandaki başvurularından dönüyorlar da merak ettim.

heves

HavaPersonel.Com
Kaç gündür bekliyorsunuz? Araya resmi tatil girdiği icin uzamış olabilir, bekleyelim bakalım. iyi dileklerim sizinle

swipe55

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim umarım sizin de isteğiniz olur

swipe55

HavaPersonel.Com
4 gün önce başvuru yaptım ben
Aynı sorun bende de oldu, ref olan arkadaşım ik'yı arayıp durumu sordu normalmiş. Olağan süreç ilerliyormuş sistem peyderpey başvuruları değerlendirmeye alıp sınavları yolluyormuş. Sanırım özgeçmiş görüntülenip de sınav sürecine girdiğimiz takdirde ref'in bir yararı olacak. Şuan bir katkısı olmadığını düşünüyorum.
Bu arada bu sorunu aldıktan sonra yani (aday sistemde görünmedi mesajı) referansımın tekrar ******** olması gerekiyor mu

heves

HavaPersonel.Com
Ref olan arkadaşıma ekstra bir şey yapmanıza gerek yok demişler

Konuyu okuyanlar;