SUNEXPRESS Sunexpress ********

• Konbuyu başlatan swipe55
  • Başlangıç tarihi
Kabin memuru arkadaşım bana ******** oldu ben kendi mail adresimi ve isim soyisimi yazdım fakat sonra ona aday bulunamadı diye mail gelmiş sorunu nedir ?

Kabin memuru arkadaşım bana ******** oldu ben kendi mail adresimi ve isim soyisimi yazdım fakat sonra ona aday bulunamadı diye mail gelmiş sorunu nedir ?
Merhaba, kabin memuru arkadaşınız Sunexpress’te mi kabin memurluğu yapmakta?

Evet sunexpress te kabin memuru

Teşekkürler sizin de inşallah

Aynı sorun bende de oldu, ref olan arkadaşım ik'yı arayıp durumu sordu normalmiş. Olağan süreç ilerliyormuş sistem peyderpey başvuruları değerlendirmeye alıp sınavları yolluyormuş. Sanırım özgeçmiş görüntülenip de sınav sürecine girdiğimiz takdirde ref'in bir yararı olacak. Şuan bir katkısı olmadığını düşünüyorum.

Anladım peki özgeçmişiniz görüntülendi mi

Hayır ne yazık ki, siz?

Benim görüntülendi özgeçmiş

Görüntülendiyse, kısa sürede dönerler bence. Siz sınavlara mülakatlara hazırlanın derim. Bu seneki ilandan mı görüntülenme? Bazı kişilere geçen ilandaki başvurularından dönüyorlar da merak ettim.

Benim bu seneki ilandan

Kaç gündür bekliyorsunuz? Araya resmi tatil girdiği icin uzamış olabilir, bekleyelim bakalım. iyi dileklerim sizinle

Teşekkür ederim umarım sizin de isteğiniz olur

4 gün önce başvuru yaptım ben
Aynı sorun bende de oldu, ref olan arkadaşım ik'yı arayıp durumu sordu normalmiş. Olağan süreç ilerliyormuş sistem peyderpey başvuruları değerlendirmeye alıp sınavları yolluyormuş. Sanırım özgeçmiş görüntülenip de sınav sürecine girdiğimiz takdirde ref'in bir yararı olacak. Şuan bir katkısı olmadığını düşünüyorum.
Bu arada bu sorunu aldıktan sonra yani (aday sistemde görünmedi mesajı) referansımın tekrar ******** olması gerekiyor mu

Ref olan arkadaşıma ekstra bir şey yapmanıza gerek yok demişler

Konuyu okuyanlar;