Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba, bana bugün başvurumun olumlu olduğu maili geldi ve cuma günü online sınava gireceğim daha önce girmiş arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? videolu mu sözlü mü mesela, ne gibi sorular var? şimdiden teşekkür ederim
Araştırdığım ve girenlerden duyduğum kadarıyla speaking, writing, listening ve gramer hepsi bir arada oluyor. Rica etsem ne zaman başvurduğunuzu ve ne zaman dönüş aldığınızı söyleyebilir misiniz? Ben de çok uzun süredir bekiyorum. Cv'niz görüntüleme almış mıydı
arkadaşlar merhaba, bana bugün başvurumun olumlu olduğu maili geldi ve cuma günü online sınava gireceğim daha önce girmiş arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? videolu mu sözlü mü mesela, ne gibi sorular var? şimdiden teşekkür ederim
30 küsür grammar test sorusu var, 2-3 tane listening , 2-3 tane writing aynı şekilde speaking soruları var. Uzun zaman geçtiği için sayıları tam hatırlamıyorum ama zorlayıcı bir sınavdı
arkadaşlar bana da 23 aralıkta sms geldi başvurumun onaylandığına dair sonrasında 27 sinde sınav maili gelicek yazıyordu ama bugün 28 aralık hala gelen bir mail ve sms yok sebebini bilen var mı?