Seda

Üye
7 Eki 2023
160
29
35
arkadaşlar sınava girdim ama bir sonuç gelmedi envanter testi iletilen var mı ?

Süreçlerinde çok istisnai bir değişiklik olmadıysa ve sınava girip belirlenen barajı geçtiyseniz, sınava girdikten en fazla 1-2 gün sonra otomatik olarak envanter testinin gelmesi gerekiyor. Gelmediyse muhtemelen olumsuzdur.

Süreçlerinde çok istisnai bir değişiklik olmadıysa ve sınava girip belirlenen barajı geçtiyseniz, sınava girdikten en fazla 1-2 gün sonra otomatik olarak envanter testinin gelmesi gerekiyor. Gelmediyse muhtemelen olumsuzdur.
sınava dün girdim fakat diğer girdiğim zaman gün içnde olumsuz mesajı gelmişti bunda herhangi bir mesaj alan varsa yazabilir mi

Arkadaşlar merhaba, öncelikle başvuran her adaya bol başarılar.
Bende Ekim ayı ilanına başvurdum kariyer.net hala başvuru listelendi görünüyor. Şuan sunex ne aşamada ne zamandan itibaren sınav göndermeye başladı bilgisi olan adaylar ya da sınava gitmiş adaylar bilgi paylaşımı yapabilir mi?
Yani ilan kapanana kadar beklemelimiyim?
Teşekkürler şimdiden.

Merhaba benim olumsuz oldu arkadaşlar tecrübem ve referansım olmasına rağmen. Anlayamıyorum gerçekten başka olumsuz geri dönüş alan var mı aramızda?

Merhaba 2 gün önce benim de özgeçmişim görüntülendi kaç gün sonra dönüş aldınız acaba

Merhaba benim olumsuz oldu arkadaşlar tecrübem ve referansım olmasına rağmen. Anlayamıyorum gerçekten başka olumsuz geri dönüş alan var mı aramızda?
sınava girdikten ne kadar süre sonra olumsuz geldi acaba ben dün girdim fakat hala bir dönüş yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.