Sunexpress Sınav Sonucu Dönüşü Alan Var Mı ?

Seda

HavaPersonel.Com
arkadaşlar sınava girdim ama bir sonuç gelmedi envanter testi iletilen var mı ?

gunesdogan

Moderatör
Web sitesi
havapersonel.com
Süreçlerinde çok istisnai bir değişiklik olmadıysa ve sınava girip belirlenen barajı geçtiyseniz, sınava girdikten en fazla 1-2 gün sonra otomatik olarak envanter testinin gelmesi gerekiyor. Gelmediyse muhtemelen olumsuzdur.

Seda

HavaPersonel.Com
Süreçlerinde çok istisnai bir değişiklik olmadıysa ve sınava girip belirlenen barajı geçtiyseniz, sınava girdikten en fazla 1-2 gün sonra otomatik olarak envanter testinin gelmesi gerekiyor. Gelmediyse muhtemelen olumsuzdur.
sınava dün girdim fakat diğer girdiğim zaman gün içnde olumsuz mesajı gelmişti bunda herhangi bir mesaj alan varsa yazabilir mi

arkagalley

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba, öncelikle başvuran her adaya bol başarılar.
Bende Ekim ayı ilanına başvurdum kariyer.net hala başvuru listelendi görünüyor. Şuan sunex ne aşamada ne zamandan itibaren sınav göndermeye başladı bilgisi olan adaylar ya da sınava gitmiş adaylar bilgi paylaşımı yapabilir mi?
Yani ilan kapanana kadar beklemelimiyim?
Teşekkürler şimdiden.

Berjaaa

HavaPersonel.Com
Merhaba benim olumsuz oldu arkadaşlar tecrübem ve referansım olmasına rağmen. Anlayamıyorum gerçekten başka olumsuz geri dönüş alan var mı aramızda?

hushas67

HavaPersonel.Com
Merhaba 2 gün önce benim de özgeçmişim görüntülendi kaç gün sonra dönüş aldınız acaba

Seda

HavaPersonel.Com
Merhaba benim olumsuz oldu arkadaşlar tecrübem ve referansım olmasına rağmen. Anlayamıyorum gerçekten başka olumsuz geri dönüş alan var mı aramızda?
sınava girdikten ne kadar süre sonra olumsuz geldi acaba ben dün girdim fakat hala bir dönüş yok

Hostbeyoglum

HavaPersonel.Com
bundan 4 sene önce kadar şansımı yine denemiştim olmamıştı. Bu sene yine denedim ingilizce sınavı daha önceki senelere göre kolay değildi. 35 grammer sorusu vardı. çok kolay değildi. 5 listening sorusu vardı.uzun uzun konuşuyor sonra sana ne hakkında konuştuğunu soruyor. 3 writening sorusu vardı 90 yada 80 karakter yazman gerekiyor. sana verdiği konu hakkında zamanın kısıtlı. karakterler sınırını doldurmadan bir sonraki soruya geçemiyorsun. 3 tane speaking vardı. sorular hiç öyle her mülakatta çıkan sorular gibi değildi tamamen alakasız bi konu hakkında verdiği sürede cevaplamanı istiyor. 30 saniye hazırlanma süren var her cevap için. stresli bir sınav. birde o zaman sayacı geriye doğru sayıyor. iyice stres oluyorsun. uzun lafın kısası ben kaldım sınavdan :( ama kıl payı kalmışım. her bölüm ayrı ayrı değerlendiriliyor ve genel ortalamasına göre bir puan veriliyor sanırım. bence ingilizce b2 seviyesini hakkıyla öğrenerek tamamlayan birisi bu sınavdan rahat geçer ama. Herkes için hayırlısı.

inspectus

HavaPersonel.Com
Öncelikle merhabalar herkese AYT Base sunexpress kabin memurluğuna başvuru yapmıştım. 5 kasımda ingilizce sınavına girdim. İngilizcem iyidir , yüksek bi puanda bekliyodum açıkcası. Sınava girmemden yaklaşık 1.5 - 2 saat sonra envanter sınavı geldi. Onu çözdüm yolladım. Sonra cv istediler mail üzerinden. Gecesine mülakat tarihi için bir mail geldi. 8 kasımda kurula girdim. Olumlu olumsuz hala dönüş yapılmadı. Kuruldan dönüş alan var mı acaba?

jewel

HavaPersonel.Com
sınava girdikten ne kadar süre sonra olumsuz geldi acaba ben dün girdim fakat hala bir dönüş yok
selamlar, ben de bugün sınav aşamasını tamamladım ve beklemedeyim. sizin dönüşünüz olumlu oldu mu acaba ve ne kadar sürdü?

Konuyu okuyanlar;