Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 20898

Merhaba arkadaşlar, sağlık aşamasındayım 2 gün önce de SHGM raporumu aldım mail olarak ilettim belirtilen mail adresine ancak geri dönüş alamadım. Hatta raporu ilettikten sonra nedense hatırlatma maili aldım sağlık raporunuzu şu tarihe kadar yüklemeniz gerekmektedir şeklinde, sonrasında insan kaynaklarıyla da görüştüm tekrar gönderin dediler. Şuanlık bekliyorum ama daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Sağlık raporumda sadece CVL kısıtlaması var o da miyopiyle ilgili durduk yere bundan da elemezler diye düşünüyorum, sağlık kriterlerinde bile yer almamış.

Merhabalar, konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum. Referans bilgilerini ilettikten sonra süreç nasıl ilerledi? Sağlık raporunu kaç gün sonra çıkardınız bilgi verirseniz çok sevinirim. Ben de referans bilgilerimi gönderdim ama hala bekliyorum bi ilerleme yok.

Merhaba, referans bilgilerimi ilettikten sonraki gün iş teklifi aldım. Sonraki süreçte sağlık aşaması başlıyor, başladığı andan itibaren en kısa sürede SHGM yetkili bir hastaneden sağlık raporu çıkartmanız isteniyor. Ben sağlık raporunu yaklaşık 1 hafta içerisinde çıkarttım, tabi sağlık raporunu çıkartması kısa bir süreç, hastaneye gittiğinizde aynı gün içerisinde çıkartıyorlar.

Merhaba, referans bilgilerimi ilettikten sonraki gün iş teklifi aldım. Sonraki süreçte sağlık aşaması başlıyor, başladığı andan itibaren en kısa sürede SHGM yetkili bir hastaneden sağlık raporu çıkartmanız isteniyor. Ben sağlık raporunu yaklaşık 1 hafta içerisinde çıkarttım, tabi sağlık raporunu çıkartması kısa bir süreç, hastaneye gittiğinizde aynı gün içerisinde çıkartıyorlar.
Anladım ben perşembe günü iletmiştim cuma oldu şu an da haftasonu araya girdi diye sanırım daha bana bi mail gelmedi pazartesi gelir umarım. Çok teşekkür ederim.

Merhaba, raporunuzu şu tarihe kadar yüklemelisiniz mailini, iş teklifi mailinden ne kadar süre sonra aldınız acaba.

Merhaba, raporunuzu şu tarihe kadar yüklemelisiniz mailini, iş teklifi mailinden ne kadar süre sonra aldınız acaba.
Aslında şu tarihe kadar yüklemelisiniz diye bir mail almadım ve iş teklifini aldıktan baya bir kafam karıştı ne zaman yüklemeliyim gibisinden. Ardından insan kaynaklarına mail attım ve sağlık raporunu en kısa sürede almam gerektiğini o şekilde öğrendim. Sağlık raporunu gönderdiğimde de hatırlatma maili geldi garip bir şekilde şu tarihe kadar yüklemelisiniz şeklinde 😅. Sonrasında halihazırda gönderdiğimi belirttim bakalım şuanlık bekliyorum.

Anladım ben perşembe günü iletmiştim cuma oldu şu an da haftasonu araya girdi diye sanırım daha bana bi mail gelmedi pazartesi gelir umarım. Çok teşekkür ederim.
Muhtemelen o yüzden olmuş olabilir. Yoğunluktan da kontrol edememiş olabilirler şuan görüşmeler de devam ediyor. Rica ederim.

Aslında şu tarihe kadar yüklemelisiniz diye bir mail almadım ve iş teklifini aldıktan baya bir kafam karıştı ne zaman yüklemeliyim gibisinden. Ardından insan kaynaklarına mail attım ve sağlık raporunu en kısa sürede almam gerektiğini o şekilde öğrendim. Sağlık raporunu gönderdiğimde de hatırlatma maili geldi garip bir şekilde şu tarihe kadar yüklemelisiniz şeklinde 😅. Sonrasında halihazırda gönderdiğimi belirttim bakalım şuanlık bekliyorum.
Sanırım o karışık mailden sonra, sağlık raporunu almamız için onay maili gelmesi gerekiyor. Bu onay maili de işte tarih yazan mail.. o yüzden ne zaman geldi diye sordum. Ben sağlık raporunu almadım henüz pazartesi alayım o halde …

Merhabalar ben de referans ve sağlık ön beyanımı attım fakat ik tarafından bi dönüş alamadım neredeyse 5 gün oldu.biraz geç attım referansıma yazacağım kişilerden izin almak için o yüzden mi acaba ?

Merhabalar ben de referans ve sağlık ön beyanımı attım fakat ik tarafından bi dönüş alamadım neredeyse 5 gün oldu.biraz geç attım referansıma yazacağım kişilerden izin almak için o yüzden mi acaba ?
Merhaba referanslarınızdan geri dönüs aldınız mı arandıklarına dair, bir de sağlık mailinizi dogru maile gönderdiginizden emin misiniz, ben yanlislikla ikya atmıştım..

• Like
Tepkiler: MntesG1

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.