Dalaman yazsa bile Antalya’da olacaktın zaten. Genel merkez Antalya’da. Ben Dalaman yazandan gün sectim. Ama Dalaman’da olmuyor. Antalya’da gerçekleşiyor. Oraya gittimMerhaba, Dalaman için mülakata cagrildim. Mülakata Dalaman da girmek zorunda mıyım?
Bir haftayı geçiyor ve yer bulamadım o yüzden Antalya'dan almak zorunda kaldım tarihimi. Bir sorun oluyor mu? Sorguluyorlar mı?
mülakat nasıldıDalaman yazsa bile Antalya’da olacaktın zaten. Genel merkez Antalya’da. Ben Dalaman yazandan gün sectim. Ama Dalaman’da olmuyor. Antalya’da gerçekleşiyor. Oraya gittim
Onlar mailde söylerler ilk sağlık raporunu falan alacaksın edeceksin ama çok cok kısa bi süre sonra diye biliyorumbende dalamanı seçip antalyada mülakata gireceğim 19 martta mülakat sonrası olumlu olursa ne kadar zaman sonra eğitime başlanıyor
Cevaplarınızda tutarlılık olsun. Bazen psikolojinizle çok oynuyorlar. Bi konu üzerinden sürekli dönülüyor onu neden öyle dedin neden neden diye açıklamanızı bekliyorlarNe gibi mesela?
Cevaplarınızda tutarlılık olsun. Bazen psikolojinizle çok oynuyorlar. Bi konu üzerinden sürekli dönülüyor onu neden öyle dedin neden neden diye açıklamanızı bekliyorlar
Anladım teşekkürler ediyorum. Peki boy kilo için doktordan aldığımız kağıt söz konusu oluyor mu bu konu hakkında hiç birşey döndü mü mülakat sırasındaCevaplarınızda tutarlılık olsun. Bazen psikolojinizle çok oynuyorlar. Bi konu üzerinden sürekli dönülüyor onu neden öyle dedin neden neden diye açıklamanızı bekliyorlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.