Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Melike256

Üye
30 Kas 2025
21
1
0
Meslek
Kabin
Merhaba, mülakattan dün çıktım, henüz bir dönüş yok fakat illa ki aynı gün içerisinde dönmediklerinde olumsuz mu dönüyorlar,beklemeli miyim sizce artık olumlu dönüş olmaz mı?

Merhaba, mülakattan dün çıktım, henüz bir dönüş yok fakat illa ki aynı gün içerisinde dönmediklerinde olumsuz mu dönüyorlar,beklemeli miyim sizce artık olumlu dönüş olmaz mı?
Genelde SunExpress'te, süreciniz olumsuzsa bir hafta sonra; süreciniz olumluysa en geç 3-4 gün içinde olumlu dönüş alırsınız. Ancak bu yıl için üyelerimizin paylaştığı deneyimlere göre aynı gün dönüş almadıysanız çok büyük ihtimalle ve maalesef süreciniz olumsuzdur diyebilirim. Yine de siz SunExpress'ten gelecek maili bekleyin.

• Like
Tepkiler: Melike256
Genelde SunExpress'te, süreciniz olumsuzsa bir hafta sonra; süreciniz olumluysa en geç 3-4 gün içinde olumlu dönüş alırsınız. Ancak bu yıl için üyelerimizin paylaştığı deneyimlere göre aynı gün dönüş almadıysanız çok büyük ihtimalle ve maalesef süreciniz olumsuzdur diyebilirim. Yine de siz SunExpress'ten gelecek maili bekleyin.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, umarım olur, olursa mülakat deneyimimi yazarım

Merhabalar mülakat deneyiminiz nasıldı paylaşabilir misiniz acaba?
Tabi anlatayım, bir kabin amiri ve bir de insan kaynakları görevlisi vardı, kendimi tanıtmamı istediler daha sonrasında neden kabin memuru olmak istiyorsun ve kabin memurunun görevleri nelerdir diye sordular daha sonrasında role play yaptık role playde biraz zorlamdan sonra çözümüme ikna oldu kabin amiri, daha sonrasında da İngilizce tek soru soruldu ve bitti mülakatım.

Tabi anlatayım, bir kabin amiri ve bir de insan kaynakları görevlisi vardı, kendimi tanıtmamı istediler daha sonrasında neden kabin memuru olmak istiyorsun ve kabin memurunun görevleri nelerdir diye sordular daha sonrasında role play yaptık role playde biraz zorlamdan sonra çözümüme ikna oldu kabin amiri, daha sonrasında da İngilizce tek soru soruldu ve bitti mülakatım.
Çok teşekkür ederim, role playiniz Türkçe miydi acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.