Öncelikle bina, çalışanlar çok samimi .. mpl adayları hepimiz aynı alanda bekliyoruz ve bolca sohbet ettik beklerken herkes cok heyecanlıydı. İçeri girdiğimde kabin amiri ve insan kaynaklarından bir hanımefendi vardı. Neden sunex, neden kabin memurluğu, kabin memuru ne yapar bu gibi sorularla başladık türkce bir sekilde daha sonrasında bu bana daha sonra ingilizce olarak da soruldu mülakat sonuna doğru. Daha önce bir şirketten kabul aldınız mı sorusu geldi bu soru beni cok gerdi ama yine de dürüst oldum her konuda. Benim mülakatım kesinlikle %60 türkce %40 ingilizce gecti. Roleplay sorum gerçekten çok zordu sunduğum hicbir alternatif tatmin etmedi.. köşeye sıkıştım ..bu roleplayin benim söylediklerimden başka bir çözümü yoktu.. sonrasında kabin amiri benimle ingilizce konuşmaya başladı biraz ingilizce konustuk ben tökezledim bazen heyecandan 2 kelime bir seyler söyledim. O da bana ingilizcen yeterli mi sence kabin memurluğu için dedi. Çok ciddiydi üzüldüm.. tam o an benim için mülakat olumsuzdu. Çıkınca ağladım dayanamadim, güzel gecse de kötü gecse de aglanir bence ..2 saat sonra referans maili aldim. Buraya kadar okuduysanız teşekkür eder, hepinize süreçlerinizde başarılar dilerim.