Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar benim de 17 Şubat'ta eğitimim başlıyor. Şirket eğitim için kalacak yer ayarlıyor fakat eğitim sonrası kalacak yer ayarlıyor mu yani lojman tarzı bir imkanı var mıdır ya da şehir dışından gelen arkadaşlar ev mi tutuyorsunuz,
Merhabalar, bildiğim kadarıyla hayır sağlamıyor. Sadece eğitim için konaklama sağlıyor. Sonrasında kendiniz bulmanız gerek. Bende sizden aşamaları öğrenebilir miyim? Bugün mülakata girdim ve sonrasında benden 2 referans istediler. Referansları gonderdikten sonraki aşama nedir? Siz ne zaman mülakata girdiniz
Merhaba, ben 30 ocakta mülakata girdim, referans maili geldi ise süreciniz olumlu olmuş demektir. Referansları arıyorlar aynı gün ya da ertesi gün iş teklifi maili geliyor bana da bugün mail geldi sağlık raporu diğer belgeleri tamamlamak gerekiyor.
Merhabalar, bildiğim kadarıyla hayır sağlamıyor. Sadece eğitim için konaklama sağlıyor. Sonrasında kendiniz bulmanız gerek. Bende sizden aşamaları öğrenebilir miyim? Bugün mülakata girdim ve sonrasında benden 2 ******** istediler. Referansları gonderdikten sonraki aşama nedir? Siz ne zaman mülakata girdiniz
Merhaba, ben 30 ocakta mülakata girdim, ******** maili geldi ise süreciniz olumlu olmuş demektir. Referansları arıyorlar aynı gün ya da ertesi gün iş teklifi maili geliyor bana da bugün mail geldi sağlık raporu diğer belgeleri tamamlamak gerekiyor.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.