SUNEXPRESS Sunexpress Kabin Memuru Mülakat

• Konbuyu başlatan ismaaa10
  • Başlangıç tarihi
I

ismaaa10

HavaPersonel.Com
Sunexpress mülakata gidenler tecrübelerini paylaşabilir mi ? Boy kilo belgesi isteniyor onu almadan gitsek birsey olur mu?

E

estonnielz

HavaPersonel.Com
Sunexpress mülakata gidenler tecrübelerini paylaşabilir mi ? Boy kilo belgesi isteniyor onu almadan gitsek birsey olur mu?
evet isteniyor. sohbet havasinda baslayip zorlasti benimki. tek bir ingilizce soru sordular kabin memurlugunun yararlari yanlis hatirlamiyorsam. onun disinda eski is tecrubelerimden yola cikarak ve mezun oldugum bolumle alakali sorular sordular ve aslinda cogunlukla verdiginiz cevaba gore ilerliyorlar. en en onemli sey guler yuz, surekli gulumsemem bozulursa vurgu yaptilar bana bu konuda. onun disinda klasik sorular soruldu neden bu meslek, neden sunexpress vs gibi.

N

nzz

HavaPersonel.Com
Sunexpress mülakatına giden kimse yok mu?

admin

admin

Admin
Moderatör
Sunexpress mülakatına giden kimse yok mu?
Bununla alakalı geçen gin linkedin üzerinden bir konferans düzenlediler.

İzleyebilirsiniz;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!

T

Toretto

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese. Dün mail geldi ön değerlendirme soruları göndereceğiz sorulara vereceğiniz cevaba göre sınav linki göndereceğiz yazıyors . Link vardı tıkladım katılıyorum yapıp gönderdim. Bir tarih vermişler bu tarihte sınav linki göndereceğiz diye. Farklı birsey yapmama gerek var mı süreci bilen arkadaşlarımın yardımını rica ederim

H

Hunter

HavaPersonel.Com
Merhabalar herkese, sunexpress surecinde şuan mulakat aşamasındayım. Mülakat tarihi belirlemek icin mail geldi haftaya 4 gunu kapsayacak sekilde birtanesini secmemi istediler. Rastgele Sectim ancak şehir dısından gelecegım ıcın, bir aksılık olursa tekrar degıstırme sansım olur mu acaba? Benim durumum gibi mulakat gun ve saat degısıklıgı yapmak zorunda kalan veya sürec ile ilgili tavsiyesi olan varsa aydınlatırsa cok sevınıırım.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kabin memurluğu için Sun Express mi Pegasus mu daha iyi ve kaliteli

1: Maaş yüksekliği
2: Yurt dışı harcırah
3: Yan haklar
4: Çalışana verilen değer

Özellikle bu konularda

Konuyu okuyanlar;