SUNEXPRESS Sunexpress Kabin Memurluğu

• Konbuyu başlatan Ambrosia
  • Başlangıç tarihi
A

Ambrosia

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sunexpress kabin memurluğu pozisyonuna başvuralı 1 aydan fazla oluyor. Lisans mezunuyum ingilizcem iyi. Neden dönüş alamadım bilmiyorum. Benim gibi dönüş alamayanlar var mı? Süreç nasıl ilerliyor. Çok başvuran olduğu için mi böyle? bize sıra gelecek mi yoksa değerlendirmeye aldıkları kişilerden 400 kişiyi tamamlayınca geri kalan başvurulara bakmayacaklar mı?

A

AirAstana

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sunexpress kabin memurluğu pozisyonuna başvuralı 1 aydan fazla oluyor. Lisans mezunuyum ingilizcem iyi. Neden dönüş alamadım bilmiyorum. Benim gibi dönüş alamayanlar var mı? Süreç nasıl ilerliyor. Çok başvuran olduğu için mi böyle? bize sıra gelecek mi yoksa değerlendirmeye aldıkları kişilerden 400 kişiyi tamamlayınca geri kalan başvurulara bakmayacaklar mı?
süreç uzun benim arkadaş 8 ay önceki ilana başvurmuştu ama şimdiki ilandan dönüş geldi başvurmamasına rağmen, kimisine hemen dönülüyor

H

heves

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Ambrosia ben de bekliyorum CV'm görüntülenmedi bile.

milkyway_galaxy

milkyway_galaxy

Iyi aksamlar kabin memurluğu için mail üzerinden geri dönüş alan var mı acaba?

H

hushas67

Kurul mülakatına giren var mı ?

Efe20255

Efe20255

Merhabalar,
Sunexpress Kabin memuru 22 ocakta başvurdum bu gün Kariyernet'de özgeçmişiniz incelenmiştir yazıyor ancak herhangi bir mail veya sms gelmedi bu olumsuz bir durum mu ?

Konuyu okuyanlar;